Ο παλμός του EURO ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα μέσω των πρακτορείων ΟΠΑΠ

Μια Κεφαλλονίτισσα πράκτορας ΟΠΑΠ μιλάει για την ποδοσφαιρική γιορτή

Η δράση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχει φουντώσει για τα καλά με καθημερινούς αγώνες που καθηλώνουν τους φίλους τους ποδοσφαίρου. Την τιμητική τους έχουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα που υποδέχονται καθημερινά τον κόσμο που θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο Πάμε Στοίχημα.

Η κυρία Κατερίνα Πολλάτου είναι ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος ΟΠΑΠ στην Κεφαλονιά εδώ και 16 χρόνια. Το κατάστημά της, με αριθμό 12738, βρίσκεται στο Αργοστόλι, επί της Λεωφόρου Ριζοσπαστών. Καθημερινά, γίνεται πόλος έλξης των γύρω κατοίκων που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. «Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης και στοιχηματισμού. Καθημερινά το Πάμε Στοίχημα έχει εκατοντάδες επιλογές για όλους τους αγώνες της ημέρας. Επίσης, σε όλο το τουρνουά ισχύουν οι προωθητικές ενέργειες: «Σκορ 3», «2-0 & Έληξε», «Boost Νίκης», «Επιστροφή Στοιχήματος» και «Power Combo». Όλα αυτά και πολλές άλλες πληροφορίες για τις ομάδες, τη διοργάνωση, καθώς και το πρόγραμμα των αγώνων είναι διαθέσιμα στη συλλεκτική έκδοση 16 σελίδων του Πάμε Στοίχημα», δηλώνει η κυρία Πολλάτου.

Πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο

Οι οθόνες των πρακτορείων ΟΠΑΠ μεταδίδουν καθημερινά αποκλειστικό περιεχόμενο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εμπλουτίζοντας την εμπειρία του κόσμου μέσα στο κατάστημα. Αποκλειστικά στις οθόνες των καταστημάτων ΟΠΑΠ, ο Αντρέα Παλομπαρίνι μεταφέρει καθημερινά τον παλμό της διοργάνωσης απευθείας από το Λονδίνο.

Παράλληλα, η δημοφιλής εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time, με διπλό επεισόδιο κάθε Τρίτη και Παρασκευή, φιλοξενεί τους «ειδικούς» του ποδοσφαίρου και βάζει τους φιλάθλους στο κλίμα των αγώνων.

Επίσης, ο ΟΠΑΠ έχει ετοιμάσει μια σειρά ειδικών βίντεο, με πρωταγωνιστές παίκτες και προπονητές από την Εθνική Ομάδα, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, που μιλούν για τους μεγάλους αγώνες, τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και τους σταρ του τουρνουά. Η σειρά βίντεο «Γκολ στο Ευρωπαϊκό με τον ΟΠΑΠ» προβάλλεται στις οθόνες των καταστημάτων ΟΠΑΠ, στα social media και στην ιστοσελίδα με τα νέα του ΟΠΑΠ.

Exit mobile version