Super League: Ρίσκο με τα γκολ για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Στην Λάρισα και το Φάληρο ανοίγει η 24η αγωνιστική της Super League.

Ο Πρωταθλητής ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ, ενώ ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Πανιώνιο, στην τελευταία… στροφή πριν από το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας.

Το ματς που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής είναι αυτό της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ στην AEL FC Arena. Η σέντρα έχει οριστεί για τις 17:15 και ο αγώνας έχει ένα μεγάλο φαβορί, τον «Δικέφαλο του Βορρά». Οι «βυσσινί» προέρχονται από μία σειρά κακών εμφανίσεων και ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει πίσω στην «μάχη» για την 6άδα. Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν την πρόκριση σε βάρος του Παναθηναϊκού για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλουν να μείνουν σε απόσταση… βολής από τον Ολυμπιακό πριν το μεταξύ τους ντέρμπι. Έτσι, θα προτιμήσουμε το No Goal, ήτοι να κερδίσει μία ομάδα χωρίς να δεχθεί κάποιο τέρμα, το οποίο πληρώνει 1,55 στον ΟΠΑΠ.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 19:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα λάβει χώρα το δεύτερο ματς της πρώτης μέρας της 24ης αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο, ο οποίος θα αγωνιστεί με πολλές ελλείψεις, ενόψει και της συνέχειας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πλεονέκτημα και θέλουν να πάρουν και εκδίκηση για την ισοπαλία (1-1) στον πρώτο γύρο. Από την άλλη, ο Ιστορικός έχει ήδη… λοκάρει το ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Έτσι, θα στηριχθούμε στην επιλογή 2-3 γκολ, που την βρίσκουμε στο 2,35 στον ΟΠΑΠ.

Οι προτάσεις μας:
557: ΑΕ Λάρισα – ΠΑΟΚ NO GOAL 1,55
580: Ολυμπιακός – Πανιώνιος 2-3 ΓΚΟΛ 2,35

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube

Exit mobile version