«Βόμβα» στην Ριζούπολη

Ενδιαφέρουσες είναι οι δύο πρώτες αναμετρήσεις της Super League 1.

Με δύο ματς ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας. Αρχικά, στις 17:15 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη, στην Ριζούπολη, σ’ ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, 1-0 επί του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη, ενώ οι Ακρίτες συνεχίζουν τις υψηλές… πτήσεις, μετά το 3-1 επί του Βόλου στην πόλη της Θράκης.

Παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί, βάσει αποδόσεων, θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει τα… πατήματά τους στην αρχή του φετινού… μαραθωνίου και μπορούν να φύγουν με το «διπλό» από την Ριζούπολη, το οποίο βρίσκουμε στο 5,25 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 19:30 στην AEL FC Arena, η Λάρισα αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Η ομάδα του Κάμπου προέρχεται από τη μεγάλη νίκη 3-2 επί του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ η Ένωση κατάφερε να μείνει… ζωντανή με την ισοπαλία 2-2 με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, σ’ ένα ματς που οι Θεσσαλονικείς είχαν την πρωτοβουλία.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, τουλάχιστον σε διοικητικό επίπεδο, ενώ αγωνιστικά θεωρούμε πως η Ένωση έχει τον πρώτο λόγο, αλλά κάτι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, κάτι η μεγάλη κόντρα που υπάρχει, μας οδηγούν στο… ρίσκο με την ισοπαλία, η οποία πληρώνει 3,15 στον ΟΠΑΠ.

Η πρότασή μας:
587: Παναθηναϊκός – Ξάνθη 2 5,25
611: ΑΕ Λάρισα – ΑΕΚ Χ 3,15

Exit mobile version