Πάμε Στοίχημα: Πώς θα πολλαπλασιάσετε τα κέρδη σας και πότε θα πάρετε πίσω το ποντάρισμα

Οι δύο προσφορές «Boost Νίκης» και «Στο Παρά 1» που απογειώνουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον…

Μεγαλύτερα κέρδη και επιστροφή πονταρίσματος στην περίπτωση που χαθεί ένας αγώνας προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ με τις δύο νέες προωθητικές ενέργειες «Boost Νίκης» και «Στο Παρά 1».

Το «Boost Νίκης» πολλαπλασιάζει τα κέρδη κατά 20% εάν ο παίκτης επιλέξει να στοιχηματίσει σε τουλάχιστον τρεις αγώνες κατά τη διάρκειά τους. Η επιβράβευση αφορά όλα τα αθλήματα και διοργανώσεις, καθώς και όλες τις στοιχηματικές επιλογές του Πάμε Στοίχημα.

Ισχύει για όλες τις ημέρες εκτός του Σαββατοκύριακου.

Διπλασιάζονται τα κέρδη στο Champions League και το Europa League

Στις βραδιές του Champions League και του Europa League το «Boost Νίκης» διπλασιάζει τα κέρδη στους νικητές του Πάμε Στοίχημα. Προϋπόθεση είναι να έχουν στοιχηματίσει στο «Τελικό Αποτέλεσμα» πριν από την έναρξη 8 αγώνων της ίδιας ημέρας, στην ίδια διοργάνωση.

Πρέπει δηλαδή να ποντάρουν στους 8 αγώνες της Τρίτης ή στους 8 της Τετάρτης για το Champions League ή σε 8 από τους 24 αγώνες της Πέμπτης για το Europa League. Αν οι επιλογές τους είναι σωστές θα εισπράξουν διπλάσια κέρδη.

Επιστρέφεται το ποντάρισμα εάν χαθεί ένας από τους πέντε αγώνες

Με την προωθητική ενέργεια «Στο Παρά 1» το Πάμε Στοίχημα επιστρέφει το ποντάρισμα στους παίκτες εάν χάσουν 1 αγώνα από τους 5 που έχουν επιλέξει ως παρολί. Απαιτείται η απόδοση ανά σημείο να είναι μεγαλύτερη ή ίση του 1,65 και αφορά στα στοιχήματα που τοποθετούνται πριν από τον αγώνα.

Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με την έκδοση από το πρακτορείο ενός κουπονιού (voucher), το οποίο μπορεί να εξαργυρώσει ο παίκτης σε μελλοντικό του στοίχημα εντός 72 ωρών. Για την εξαργύρωση του κουπονιού απαιτείται η συμπλήρωση τουλάχιστον 5 αγώνων σε παρολί και όχι σε συστήματα, καθώς και απόδοση δελτίου μεγαλύτερης ή ίσης του 7.

Exit mobile version