Πάμε Στοίχημα: Για το θαύμα ο ΑΠΟΕΛ στην Κοπεγχάγη

Θα τα καταφέρει η κυπριακή ομάδα να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα για την παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ;

Κοπεγχάγη – ΑΠΟΕΛ

Ημ/νία: 16/8 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2870

Γήπεδο: Telia Parken(42.358)

Απόσταση: 3.827 χιλ.

Διαιτητής: Κράλοβετς (Τσεχία)

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sport 5

Κοπεγχάγη

ΚοπεγχάγηΟι νταμπλούχοι Δανίας συνεχίζουν και φέτος εκεί που τερμάτισαν και πέρσι, με το να βρίσκονται δηλαδή στη πρώτη θέση και αυτή τη στιγμή να δείχνουν ανίκητοι. Τελευταίο τους θύμα η καλή Μίντιλαντ, την οποία νίκησαν σχετικά εύκολα με 3-1 εντός έδρας με όλα τα γκολ των γηπεδούχων να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο και σε διάστημα 23 λεπτών, ενώ το πρώτο ημίχρονο είχε βρει τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-1. Μοναδική παραφωνία για φέτος η εκτός έδρας ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική. Χαρακτηριστικές και οι δηλώσεις του προπονητή Σoλμπάκεν που τόνισε πως η ομάδα του αγωνίστηκε αρκετά καλά, αλλά θα πρέπει να προσέξει περισσότερο αμυντικά. Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ δήλωσε «Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ΑΠΟΕΛ εντός έδρας είναι πολύ δυνατός, για αυτό πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να πάρουμε σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι». Στα ευρωπαϊκά ματς η Κοπεγχάγη έχει αποκλείσει έως τώρα την Άστρα και την αδύναμη Κρουσέιντερς.

Αγωνιστικά Νέα: Καταιγιστική φέτος η Κοπεγχάγη εντός έδρας που σε 5 έως τώρα παιχνίδια έχει πετύχει συνολικά 19 γκολ, έχοντας δεχτεί μόλις ένα, αυτό από την Μίντιλαντ το Σάββατο. Στα μεταγραφικά σημαντικές οι προσθήκες του μπακ Άνκερσεν (5/0), του μέσου Γκρέγκους (5/0) και του επιθετικού Ράσμους Φαλκ (4/2). Πωλήθηκε ο δεξιός μπακ Ρέμερ, ενώ αμφίβολος θεωρείται ο βασικός μέσος Κβιστ (3/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Όλσεν – Αουγκουστίνσον, Γιόχανσον, Γιόργκεσεν, Άνκερσεν – Γκρέγκους, Ντιλέινι, Τουτού, Βέρμπιτς – Φαλκ, Κορνέλιους

ΑΠΟΕΛ

ΑποέλΑπότομη η προσγείωση για τον ΑΠΟΕΛ στις εγχώριες διοργανώσεις, με τους πρωταθλητές να γνωρίζουν δίκαια την ήττα με 2-1 κόντρα στον Απόλλωνα στον τελικό του Σούπερ Καπ. Κακός και ασύνδετος ο ΑΠΟΕΛ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δέχτηκε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ η μείωση ήρθε στις καθυστερήσεις και με αυτογκόλ του αντιπάλου. Θυμωμένος ο προπονητής Κρίστιανσεν μετά τη λήξη του τελικού δήλωσε «Είμαι απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδας μου στο σημερινό παιχνίδι. Θέλαμε το τρόπαιο όμως δεν τα καταφέραμε. Τώρα επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με την Κοπεγχάγη». Παρόμοιες και οι δηλώσεις του προέδρου Π. Πετρίδη που είπε «Είχαμε παίκτες της ενδεκάδας που ήταν απών. Όπως και να το κάνουμε και για μας και για τους παίκτες το σημαντικό παιχνίδι είναι την Τρίτη». Επίσης πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ σχετικά με τη φημολογούμενη μεταγραφή του Άλεξ ντα Σίλβα στους πρωταθλητές.

Αγωνιστικά Νέα: Μετά την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ρόζενμποργκ και την εξασφαλισμένη συμμετοχή της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ, έχουν ακουστεί πολλά ονόματα για τα οποία ενδιαφέρονται οι πρωταθλητές, όπως του Τόνσο, Μπερτόλιο, Χριστοδουλόπουλου, Οκριασβίλι και Μαρτίνες να βρίσκονται στη λίστα και με 2 μεταγραφές ακόμα να θεωρούνται δεδομένες. Μετά την αποχώρηση του Ντε Βινσέντι, έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του και ο μέσος Εστρέλα. Στα αγωνιστικά απών ο μέσος Λάτσι (0/0) λόγω εθνικών υποχρεώσεων.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Πάρντο – Μιλάνοφ, Αστίθ, Μερκής, Αλεξάνδρου – Μπρεσάν, Μοράις, Ορλάντι – Γιαννιώτας, Βάντερ, Ντε Καμάργκο

Διαβάστε αναλυτικά την εκτίμηση για το στοιχηματικό ποντάρισμα στο ματς της Κοπεγχάγης με τον ΑΠΟΕΛ.

Exit mobile version