Πάμε Στοίχημα και… ταμείο με το Σούπερ Καπ της Τουρκίας

Μπεσίκτας ή Γαλατασαράι; Αυτό το Σούπερ Καπ ποιος θα το πάρει; Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας…

Ημ/νία: 13/8 20:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2476

Γήπεδο: Konya Torku Arena (42.276)

Απόσταση: Ουδέτερη τοποθεσία

Διαιτητής: Kάλκαβαν

Μπεσίκτας

Διεκδικεί το πρώτο επίσημο τρόπαιο της σεζόν (Σούπερ Καπ), όντας η περσινή δίκαια πρωταθλήτρια της Super Lig. H ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές κράτησε σε μεγάλο βαθμό το περσινό της ρόστερ όμως κατά πάσα πιθανότητα έχασε τον πρώτο της σκόρερ πέρυσι Μάριο Γκόμεζ (33/26) λόγω της πολιτικής αστάθειας στην Τουρκία, o οποίος ακόμα δεν έχει κατασταλάξει στην επόμενο σταθμό του. Το κενό του θα αναπληρώσουν οι επιθετικοί Κουρουμούς και Σισμάνογλου, οι οποίοι επέστρεψαν από δανεισμό, ενώ η μεγάλη ενίσχυση ήρθε στα μετόπισθεν με την απόκτηση του αριστερού μπακ Αντριάνο από την Μπαρτσελόνα και του δεξί μπακ Γκιονούλ από την Φενερμπαχτσέ. Όσον αφορά τα φιλικά προετοιμασίας, οι “αετοί” είχαν θετικό πρόσημο, νικώντας τον Ολυμπιακό και την Εϊμπάρ με 1-0 και 3-0 αντίστοιχα, ενώ έφεραν ισοπαλία 1-1 με την Αλ Χιλάλ δείχνοντας ότι και φέτος θα έχουν μία αξιόμαχη ομάδα. Την περασμένη σεζόν επικράτησε της αντιπάλου της και τις δύο φορές με σκορ 1-0 και 2-1.

Αγωνιστικά Νέα: Ο τεχνικός των “αετών” μετά το πέρας της χθεσινής προπόνησης, χαμογελάει αφού είδε το δεξί μπακ Γκιονούλ (22/1 πέρυσι) και τον μέσο Οζιακούπ (31/9 πέρυσι) να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα. Aπό κει και πέρα ο δημιουργικός χαφ Σόσα (31/7 πέρυσι) επέστρεψε ξανά στις προπονήσεις, ο νεοφερμένος αριστερός μπακ Αντριάνο θα κάνει το ντεμπούτο του, ενώ ο μέσος Κουαρέσμα (26/4 πέρυσι) αναμένεται να είναι αναπληρωματικός.

Πιθανή ενδεκάδα: (3-5-2): Ζελγκίν – Μπεκ, Γκιονιούλ, Αντριάνο – Χάτσινσον, Αρσλάν, Εζιακούπ, Οζμπιλίζ, Φρέι – Τοσούν, Σισμανόγλου

Γαλατασαράι

Η καταστροφική περσινή χρονιά της Γαλατασαράι (6η στο πρωτάθλημα) έμελλε να κλείσει θετικά, αφού η ομάδα του Ρίκερινκ κατάφερε να νικήσει στον τελικό του κυπέλλου την Φενερμπαχτσέ και να αναδειχθεί για 3η σερί φορά κυπελλούχος. Μπορεί να μην έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για φέτος (αποκλεισμός από την Ουέφα λόγω μη τήρησης του financial fair play), όμως σπατάλησε περίπου 10+ εκατομμύρια για την ενίσχυση της. Συγκεκριμένα απέκτησε τους αμυντικούς Καβάντα και Αζίζ, τους μέσους Κιτζέρσι και Μπασάν αλλά και τον καλό σέντερ φορ Ντερντιγιόκ. Σημαντική επιστροφή του νεαρού εξτρέμ Μπρούμα από την Ρεάλ Σοσιεδάδ (δανεικός), ο οποίος έχει ξεκινήσει αγριεμένος την σεζόν (6 γκολ σε 5 ματς). Βεβαίως τα “λιοντάρια” είχαν απώλειες με τις φυγές των Κίσα, Κόλακ και πιθανόν την επιστροφή του Ντενάγιερ στην Μάντσεστερ Σίτι, όμως κράτησαν αναλλοίωτο τον βασικό κορμό τους. Θετικά ήταν τα δείγματα στα φιλικά προετοιμασίας που πραγματοποίησαν έχοντας απολογισμό (2-2-1).

Αγωνιστικά Νέα:

Στα αγωνιστικά, οι νεοφερμένοι Αζίζ (σέντερ μπακ) και Καβάντα (δεξιός μπακ) δεν αναμένεται να ξεκινήσουν στην βασική εντεκάδα, όπως και ο σταρ της ομάδος Ποντόλσκι (30/13 πέρυσι). Μοναδικός τραυματίας ο Γκιουντέρ (σέντερ μπακ), ενώ ανέτοιμος είναι ο Καγιά (σέντερ μπακ). Αντιθέτως οι επίσης “νεόι” Ντερντιγιόκ (31/13 πέρυσι) και ο Κιτζέρσι (μέσος) θα κάνουν όπως όλα δείχνουν το ντεμπούτο τους.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Μουσλέρα – Σαρίογλου, Σετζού, Μπαλτά, Καρόλ – Ινάν, Κιτζέρσι – Σινάν (Ποντόλσκι), Σνάιντερ, Μπρούμα – Ντερντιγιόκ.

Διαβάστε το τι ποντάρουμε για να πάμε ταμείο στο www.foxbet.gr.

Exit mobile version