Πάμε Στοίχημα και… ταμείο με ελβετικό… διπλό

Η πρόταση της ημέρας έχει διπλό από την Ελβετία για να φτάσουμε σε ένα ακόμη στοιχηματικό ταμείο.

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο;

Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος.

Τουν – Γκρασχόπερς

Τουν

“Καλεσμένη” στο πάρτι της Γιουνγκ Μπόις ήταν η Τουν στο τελευταίο της παιχνίδι πρωταθλήματος. Μπροστά σε περισσότερους από 30 χιλιάδες φίλους των γηπεδούχων, η Τουν δεν κατάφερε κάτι περισσότερο από το να μείνει μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 81′.

Γκρασχόπερς

Κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα (1-2) από τη Σεν Γκάλεν για την ομάδα της Γκρασχόπερς. Οι παίκτες του Ταμί δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να φανούν απειλητικοί, εμφανής ήταν και η εξουθένωση από την ευρωπαϊκή προσπάθεια προ λίγων ημερών στην Κύπρο.

Βίκινγκ – Ρόζενμποργκ

Βίκινγκ

Επιστροφή στις νίκες για τη Βίκινγκ, η οποία παρά το γεγονός ότι είχε σχεδόν δύο βδομάδες να αγωνιστεί, εμφανίστηκε πανέτοιμη κόντρα στη Σόγκνταλ, εκτός έδρας.

Ρόζενμποργκ

Με νίκη συνέχισε η Ρόζενμποργκ σ’ ένα επεισοδιακό και γεμάτο ένταση παιχνίδι με αντίπαλο τη Λίλεστρομ εκτός έδρας. Η εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου ήταν ιδανική για το σύνολο του Κόρε Ινγκέμπριτσεν, καθώς με πρωταγωνιστή τον επιθετικό Γκιτκιάρ που σημείωσε χατ-τρικ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-3 στο 34′.

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις αναλύσεις και τα προγνωστικά για το πρωτάθλημα της Ελβετίας.

Exit mobile version