Στοίχημα: Τι παίζουμε στο Μποταφόγκο – Φλαμένγκο;

Μεγάλο ντέρμπι απόψε στη Βραζιλία και με στοιχηματικές ευκαιρίες…

Μποταφόγκο – Φλαμένγκο

Ημ/νία: 16/7 22:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1995

Γήπεδο: Luso-Brasileiro (15.000)

Απόσταση: Ίδια πόλη

Καιρός: 30oC Αίθριος

Μποταφόγκο

Δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο τον τελευταίο καιρό και με τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει, βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης, αλλά πρέπει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό. Μετά τη νίκη επί της Σάντα Κρουζ εντός έδρας, πήρε ισοπαλία στην έδρα της Κοριτίμπα, δίχως γκολ. Στα οχτώ τελευταία, έχει ηττηθεί μόνο στις δυνατές έδρες των Ατλέτικο Μινέιρο και Κορίνθιανς. Για τον θεσμό του κυπέλλου, αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Μπραγκαντίνο εκτός έδρας. Έμεινε πίσω στο σκορ με πέναλτι στο 20′, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή μέχρι το 52΄. Στο 75′ δέχθηκε την ισοφάριση και καλείται να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς που θα γίνει εντός έδρας στις 28/7. Έπαιξε με εναλλακτική ενδεκάδα πάντως. Καλό το κλίμα στο εσωτερικό της, μετά τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Αγωνιστικά Νέα: Πλέον θα αγωνίζεται στο «Αρένα Μποταφόγκο», το οποίο ανακαίνισε πρόσφατα. Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο νεοαποκτηθείς Κανάλες, αλλά δεν θα ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα. Εκτός ο καλός μέσος Λεάντρο (9/1), αλλά ο κόουτς Γκόμες βλέπει μετά από καιρό ότι η ομάδα του δεν έχει προβλήματα και θα παρατάξει ουσιαστικά ότι καλύτερο διαθέτει στο τοπικό ντέρμπι με την Φλαμένγκο.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Σιντάο – Ρικάρντο, ‘Εμερσον, Φονσέκα, Μπαρμπόσα – Λιντόσο, Σίλβα, Άιρτον, Καμίλο– Πιμπάο, Σάσα

Φλαμένγκο

Ανέκαμψε άμεσα μετά τη «βαριά» ήττα από την Κορίνθιανς και πήρε σπουδαίο τρίποντο, απέναντι στην φορμαρισμένη Ατλέτικο Μινέιρο με 2-0 εντός έδρας. Μπήκε δυνατά στο ματς και έκανε το 1-0 με τον Βιζέου στο 12′. Παρότι δέχθηκε πίεση στην αρχή του δευτέρου μέρους, κατάφερε να κάνει το 2-0 ξανά με τον Βιζέου στο 57′ και να «καθαρίσει» ουσιαστικά το παιχνίδι. Πλησίασε την τετράδα και θέλει να βρει σταθερότητα στο παιχνίδι της για να μπορέσει να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις. Εκτός δεν τα πάει πολύ καλά, καθώς σε έξι εξόδους μετράει τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες. Τα πέντε από τα έξι είχαν γκολ μόνο από την μια ομάδα. Από παιχνίδι σε παιχνίδι, παρουσιάζει μεταπτώσεις στην απόδοση της.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζεται για αυτό το ματς ο καλός μέσος Άλαν Πάτρικ (13/2), όπως και ο έτερος χαφ Έντερσον (8/1). Εκτός και ο αμυντικός Ροδινέι (12/0), όλοι τους τραυματίες. Απέκτησε τον επιθετικό Λεάντρο Νταμιάο από την Μπέτις. Αλλάζει σύστημα ο κόουτς Ζε Ρικάρντο και θα παίξει με το πιο επιθετικό 4-3-3, καθώς οι απουσίες στο κέντρο είναι πολλές και αναγκαστικά θα ανοίξει περισσότερο το παιχνίδι της «Φλα».

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Μουράχλα – Πάρα, Ρεβέρ, Βαζ, Χόρχε – Αραούχο, Μανκουέγιο, Έβερτον, Αράο – Σιρίνο, Βιζέου

Διαβάστε τι παίζουμε στο μεγάλο βραζιλιάνικο ντέρμπι στο www.foxbet.gr.

Exit mobile version