Στοίχημα: Με το δεξί η Ελλάδα στο προολυμπιακό κόντρα στο Ιράν

Λίγες ημέρες μετά το φινάλε της σεζόν, εννέα Εθνικές από όλο τον πλανήτη ρίχνονται στη μάχη του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ.

Η διοργάνωση θα γίνει σε τρεις πόλεις (Τορίνο, Βελιγράδι, Μανίλα) με την νικήτρια να παίρνει το ένα από τα τρία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας. Η Εθνική μας βρίσκεται στο Τορίνο.

Ελλάδα – Ιράν

Αναμέτρηση για τον πρώτο Όμιλο του Προολυμπιακού τουρνουά που διοργανώνεται στο Τορίνο.

Ώρα έναρξης: 19:00
Κωδικός ΟΠΑΠ: 3270

ΕλλάδαΕλλάδα: Σε φάση ανοικοδόμησης το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μετά τους Παπαλουκά & Διαμαντίδη ήταν η σειρά των Σπανούλη & Ζήση να πουν… αντίο, με τον Μπουρούση να είναι πλέον ο μοναδικός εκπρόσωπος της παλιάς γενιάς. Η νέα φουρνιά, όμως, έχει μπόλικο ταλέντο, με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (16.9π., 7.7ρ. στο ΝΒΑ φέτος), ωστόσο προέκυψαν σημαντικά προβλήματα απουσιών, με τους Πρίντεζη, Σλούκα & Παπανικολάου -παίκτες με ηγετικό ρόλο υπό φυσιολογικές συνθήκες- να μένουν εκτός λόγω τραυματισμών. Έτσι, η Εθνική μας πάει στο Τορίνο ως αουτσάιντερ, αλλά με μπόλικο ταλέντο, αφού τους Καλάθη, Αντετοκούνμπο, Μπουρούση, Περπέρογλου και Κουφό πλαισιώνουν παιδιά όπως ο Παπαπέτρου κι ο Χαραλαμπόπουλος.

ΙρανΙράν: Συμμετέχει για πρώτη φορά σε Προολυμπιακό τουρνουά και παρά το γεγονός ότι φαντάζει ως το μεγάλο αουτσάιντερ, έχει πάει στο Τορίνο για να κάνει… ζημιές. Αρέσκεται στο γρήγορο μπάσκετ, ηγέτης είναι ο άλλοτε NBAer Χαμέντ Χαντάντι (C, 31 ετών, ύψος 2.18μ.) που είναι κι ο πιο αναγνωρίσιμος παίκτης της χώρας, ενώ τεράστιο πλεονέκτημα αποτελεί η παρουσία του πολύπειρου Ντιρκ Μπάουερμαν στον πάγκο! Ο πρώην τεχνικός -μεταξύ άλλων- της Εθνικής Γερμανίας έχει αποδειχθεί κίνηση-ματ και το Ιράν θα κάνει ζημιές, σε όποια ομάδα το υποτιμήσει!

Διαβάστε τη στοιχηματική εκτίμηση για το ματς στο www.foxbet.gr.

Exit mobile version