Στοίχημα: Αυστρία – Ουγγαρία σε ένα ματς για δύσκολους… παίκτες

Τι ποντάρουμε σήμερα στο Αυστρία – Ουγγαρία;

Αυστρία – Ουγγαρία

Ημ/νία: 14/6 19:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 510

Γήπεδο: Nouveau Stade de Bordeaux (42.115)

Απόσταση: Ουδέτερη τοποθεσία

Διαιτητής: Τουρπέν (Γαλλία)

Τηλ. Μετάδοση: ΕΡΤ1

Καιρός: 20oC Αίθριος

Αυστρία

Αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις των προκριματικών του Euro, καταφέρνοντας να κατακτήσει με άνεση την 1η θέση του 7ου ομίλου και έχοντας απολογισμό 9 νίκες και 1 ισοπαλία (22-5 τα γκολ). Πρωτεργάτης αυτής της προσπάθειας ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μαρσέλ Κόλερ, ο οποίος κάθεται στον πάγκο της από το 2011 και έχει «χτίσει» την ομάδα όπως εκείνος θέλει. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που προκρίνεται σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς στην παρθενική συμμετοχή της (το 2008) πήρε μέρος ως συνδιοργανώτρια, αλλά απέτυχε τερματίζοντας με μόλις 2 βαθμούς στον όμιλο (0-2-1). Αυτοσκοπός της φυσικά η 1η νίκη της σε τελικά Euro και εν συνεχεία η 2η θέση του γκρουπ, ενώ κρυφός πόθος της αποτελεί η πορεία μέχρι τα προημιτελικά. Στα φιλικά δεν θα λέγαμε ότι εντυπωσίασε: αρχικά νίκησε με 2-1 τη Μάλτα (31/5) και στη συνέχεια ηττήθηκε με 0-2 από την Ολλανδία (4/6).

Αγωνιστικά Νέα: Ο εκλέκτοράς της επέλεξε 24 παίκτες για την προετοιμασία, αλλά «έκοψε» τον ταλαντούχο μέσο της Σάλτσμπουργκ, Λάζαρο (4/0). Κατά τα λοιπά δεν υπάρχουν εκπλήξεις στην τελική 23άδα του Κόλερ, ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών, αφού και ο επιθετικός της Στόουκ, Αρναούτοβιτς (52/11) ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του. Ως εκ τούτου, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και σύστημα 4-2-3-1.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Άλμερ – Κλάιν, Ντράγκοβιτς, Πρεντλ, Φουκς – Μπαουμγκάρτλινγκερ, Αλάμπα – Σάμπιτζερ, Γιουνούζοβιτς, Αρναούτοβιτς – Γιάνκο

Διαβάστε αναλυτικά τη στοιχηματική ανάλυση και την εκτίμηση για το καλύτερο ποντάρισμα στο www.foxbet.gr.

Exit mobile version