Στοίχημα: Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ;

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στο μεγάλο παιχνίδι για τα Play Offs της Super League, κοντράρονται στη Λεωφόρο για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Ημ/νία: 23/5 20:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: –

Γήπεδο: Απόστολος Νικολαϊδης (16.620)

Απόσταση: Ίδια πόλη
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Τηλ. Μετάδοση: Novasports 1

Καιρός: 29oC Αίθριος

Παναθηναϊκός

Ούτε στην κανονική διάρκεια δεν κατάφερε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ εντός έδρας (2-2), αλλά ούτε και στα πλέι οφ, οχτώ ημέρες πριν (1-1). Παρότι από το 20΄ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 46΄ μπήκε μπροστά στο σκορ με τέρμα του Μπεργκ, εντούτοις η ισοφάριση στο 50΄ τον αποσυντόνισε και στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να βρουν τις φάσεις, που θα τους έδινε ένα δεύτερο γκολ και κατ’ επέκταση τη νίκη. Δεύτερη σερί ισοπαλία για τους «πράσινους», που δυσκολεύονται στον τομέα του σκοραρίσματος και πλέον όλα είναι ρευστά για την κατάληψη της πρώτης θέσης των πλέι οφ.

Αγωνιστικά Νέα: Μόνο νίκη χρειάζεται στο δεύτερο σερί εντός έδρας ματς ο Παναθηναϊκός, έχοντας μπροστά τους το τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΚ για να παραμείνει εν δυνάμει διεκδικητής της πρώτης θέσης. Δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών ο στόπερ Τελάντερ (18/1), ο μέσος Λαγός (15/1) και ο μπακ-χαφ Πράνιτς (23/0), που χάνουν όλη την διαδικασία των πλέι οφ, ενώ ο τελευταίος αναμένεται να αποτελέσει και παρελθόν.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Στιλ – Νάνο, Μολέδο, Ταυλαρίδης, Μέστο – Ζέκα, Κουτρουμπής, Βιγιαφάνιες, Καλτσάς – Λέτο, Μπεργκ

ΑΕΚ

Με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση κυπέλλου επί του Ολυμπιακού, η ομάδα της ΑΕΚ έδωσε συνέχεια στις νίκες, αυτή την φορά στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, κερδίζοντας εντός έδρας τον Πανιώνιο με 1-0. Παρά την κούραση, αφού ο τελικός ήταν πριν από λίγες ημέρες, οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης είχαν καλή παρουσία στο ματς και κατάφεραν να πετύχουν το καθοριστικό όπως αποδείχθηκε τέρμα, με τον Μάνταλο στο 57΄. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στους πέντε πόντους και σκαρφάλωσαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και δείχνουν ότι θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους την πρώτη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Αγωνιστικά Νέα: Τρίτο ματς μέσα σε μία εβδομάδα για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και το ροτέισον είναι επιβεβλημένο στους «κιτρινόμαυρους» για να αντεπεξέλθουν στο τοπικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Γνωστά τα προβλήματα απουσιών για την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, με τον εξτρέμ Μπαρμπόσα (27/7) να εκτίει την τελευταία ποινή της τιμωρίας του, ενώ τραυματίας είναι ο επίσης εξτρέμ Βάργκας (26/9).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Ανέστης – Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Άρθο, Γκάλο – Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος – Αραβίδης, Πλατέλλας, Τζιμπούρ

Διαβάστε την εκτίμηση του mimakou για την αναμέτρηση.

Exit mobile version