Στοίχημα: Εχει τον πρώτο λόγο η Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Μπορεί η Σέφιλντ Γουένσντεϊ να φύγει ακόμα και με το διπλό από την έδρα της Μπράιτον…

Μπράιτον – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Ημ/νία: 16/5 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2918

Γήπεδο: Falmer Stadium (30.750)

Απόσταση: 370 χλμ.

Καιρός: 9oC Άστατος

Μπράιτον

Τίποτα δεν πήγε καλά για την ομάδα του Κρις Χιούτον, ο οποίος είδε την Μπράιτον να ηττάται με 2-0 και πλέον τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα αναφορικά με τον επαναληπτικό. Από ένα γκολ πέτυχε σε κάθε ημίχρονο η ομάδα της Σέφιλντ, η Μπράιτον ήταν εκείνη η οποία δέχθηκε μεγαλύτερη πίεση στην αναμέτρηση, συν το ότι επιθετικά δεν έδειχνε φρέσκια, δεν μπορούσε να δημιουργήσει πραγματικές απειλές για την Σέφιλντ και έτσι απόλυτα δίκαια έχασε με 2-0. Μαζί με την αναμέτρηση έχασε και σημαντικούς παίκτες ενόψει του επαναληπτικού και το κλίμα στους «γλάρους» είναι βαρύ. Παρόλα αυτά ο τεχνικός Χιούτον δεν χάνει την πίστη του στην ομάδα του, πιστεύει ότι μπορεί να γίνει η ανατροπή.

Αγωνιστικά Νέα: Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα για τη Μπράιτον, η οποία θα έχει δέκα απώλειες συνολικά. Σε αυτό το ματς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των βασικών παικτών Ντανκ (κεντρικός αμυντικός, 38/3) και Στίβενς (βασικότατος μέσος, 45/7), ενώ έχασε και τον Σίντγουελ ο οποίος τον αντικατέστησε. Παράλληλα, εκτός μάχης μένουν οι Χεμεντ, Μαρτς, Νόκαερτ και Γκόλντσον, συν ακόμα μερικές μακροχρόνιες ελλείψεις, οι οποίες όμως δεν επηρεάζουν.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Ανκεργκεν – Ροσένιορ, Καλδερόν, Γκριρ, Σάιτορ – Καγιάλ, Κροφτς – Λούα Λούα, Μέρφι, Γουίλσον

Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Επιβλητική, σοβαρή και απόλυτα έτοιμη για να βρεθεί στον τελικό δείχνει να είναι η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, η οποία έκανε ότι ήθελε στον πρώτο ημιτελικό και απόλυτα δίκαια επικράτησε με 2-0 εντός έδρας. Οι παίκτες του Καρβαλιάλ αισθάνθηκαν ελάχιστη πίεση στο πρώτο παιχνίδι και σκοράροντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, πήραν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. Ο Ράιαν Γουάλας ήταν εκείνος ο οποίος έκανε το 1-0 στο τέλος του πρώτου μέρους, ενώ ο Λι στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, επικρατώντας τελικά ευκολότερα από το αναμενόμενο με 2-0. Σοβαρότητα ζήτησε από την ομάδα του ο τεχνικός Καρβαλιάλ.

Αγωνιστικά Νέα: Σε αυτή την αναμέτρηση αναμένεται να παίξουν ο εξτρέμ Ρος Γουάλας, ο φορ Γκάρι Χούπερ και ο μέσος Λόπες, τους οποίους τελικά αποφάσισε να ξεκουράσει ο τεχνικός Καρβαλιάλ από ένα σημείο και μετά. Επίσης σε αυτό το ματς είναι σχεδόν βέβαιη η επιστροφή του επιθετικού Νούχιου στην ενδεκάδα, μένει να δούμε αν θα παίξει σε αυτό το ματς και ο Ματίας. Γενικά όλα δείχνουν ότι οι «κουκουβάγιες» θα είναι πιο «φρέσκιες» σε αυτό το ματς.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Γουίλντσμιθ – Χαντ, Σασό, Μπένετ, Γουίγκινς – Γουάλας, ΜακΓκάγκαν, Λόπες, Ελάν – Ζοάο, Νούχιου.

Διαβάστε την εκτίμηση για το στοιχηματικό ποντάρισμα στο www.foxbet.gr.

Exit mobile version