Στοίχημα: Σκοράρουν από κοινού Μίλαν και Ρόμα

Ματσάρα Μίλαν – Ρόμα, εφικτό το Goal – Goal

Μίλαν – Ρόμα

Ημ/νία: 14/5 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2537

Α’ Γύρος: 1-1

Γήπεδο: Stadio Giuseppe Meazza (80.018)

Απόσταση: 589 χλμ.

Διαιτητής: Ριτσόλι

Τηλ. Μετάδοση: Ote Sports 1

Καιρός: 18oC Άστατος

Μίλαν

milan1Ακόμα την πρώτη του νίκη στο Μιλάνο ψάχνει ο Μπρόκι για τον καιρό που βρίσκεται αυτός στο τεχνικό πόστο των “ροσονέρι”, οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν την έκτη θέση από τη Σασσουόλο. Σε αυτήν την περίπτωση, οι παίκτες του Ιταλού τεχνικού θα πρέπει να κατακτήσουν το κύπελλο κόντρα στην παντοδύναμη Γιουβέντους αν δεν θέλουν για μία ακόμη χρονιά να μείνουν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Την περασμένη αγωνιστική, η Μίλαν επικράτησε με αρκετή δυσκολία και μπόλικη τύχη με 0-1 επί της Μπολόνια ύστερα από ακυρωθέν γκολ που σημειώθηκε στα τελευταία λεπτά για τους “ροσομπλού”, μετά από τρομερό λάθος του Ρίτσο να συμμετάσχει στην πορεία της μπάλας που κατέληγε στα δίχτυα του Ντόναρουμα από κανονική θέση…

Αγωνιστικά Νέα: Ένα γκολ έχουν πετύχει στις περισσότερες αναμετρήσεις οι”ροσονέρι”, που εδώ και δώδεκα αγωνιστικές έχουν να κερδίσουν με δύο γκολ στο ενεργητικό τους. Όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που τα σενάρια αγοραπωλησίας του συλλόγου από Κινέζους επενδυτές δίνουν και παίρνουν. Ο Μπρόκι πάντως θα τους έχει όλους παρόντες στην σημαντική αναμέτρηση απέναντι στους Ρωμαίους.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-1-2): Ντόναρουμα – Σίγκλιο, Ρομανιόλι, Μεξές, Αμπάτε – Μοντολίβο, Κούσκα, Μπέρτολασι – Μποναβεντούρα – Αντριάνο, Μπάκα.

Ρόμα

RomaΣε πλήρη αντίθεση στα στατιστικά των γκολ οι Ρωμαίοι, που μετράνε δέκα τέρματα στις έντεκα τελευταίες αναμετρήσεις στο Μιλάνο αλλά με κοινό παρονομαστή το κίνητρο, αφού η ομάδα του Σπαλέτι θέλει τη νίκη προκειμένου να εκμεταλλευτεί μέχρι την τελευταία στιγμή πιθανό στραβοπάτημα-δώρο της Νάπολι κόντρα στην ήδη υποβιβασμένη Φροζινόνε. Οι δύο πόντοι διαφορά από τους Ναπολιτάνους θα ρίξουν, εφόσον αυτοί παραμείνουν, τη Ρόμα στην περιπέτεια των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ όπου τα τελευταία χρόνια οι ομάδες της Ιταλίας δεινοπαθούν. Πάντως, επί Σπαλέτι δεν υπάρχει η αμφιβολία ότι το κλαμπ πάει όλο και καλύτερα με μία ήττα σε 18 αγωνιστικές. Επίδοση που αντικατοπτρίζει και τους πέντε παραπάνω βαθμούς συγκομιδής από τη Νάπολι.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το ρόστερ αν και μέχρι τελευταία στιγμή παρουσιάζονται αμφίβολοι οι Περότι και Κεϊτά στη μεσοεπιθετική γραμμή. Η Ρόμα κέρδισε τα δεκατρία από τα τελευταία δεκαέξι παιχνίδια για τη Serie A ενώ πέτυχε τουλάχιστον δύο τέρματα στα ίδια παιχνίδια. Τέλος, παρουσίασε Over 2,5 στα τελευταία έξι παιχνίδια για το Καμπιονάτο.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Σέζνικ – Ντινιέ, Ρούντιγκερ, Μανωλάς, Φλορέτσι – Κεϊτά, Στρούμαν, Ναϊνγκολάν – Σαλάχ, Περότι, Ελ Σαραουΐ.

Διαβάστε την εκτίμηση για το καλύτερο στοιχηματικό ποντάρισμα στο ματς στο www.foxbet.gr.

Exit mobile version