Πάμε Στοίχημα με το Final 4 της Euroleague

Η γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, το Final 4 της Euroleague ξεκινά απόψε και στοιχηματικά παρουσιάζει ουκ ολίγες ευκαιρίες προς αξιοποίηση για δυνατά κέρδη

Η ώρα που περιμέναμε όλοι οι μπασκετόφιλοι έφθασε!

Το final4 του Βερολίνου ξεκινά και οι 4 μονομάχοι είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους! Η ΤΣΣΚΑ των Τεοντόσιτς-Ντε Κολό, η Φενέρ του Ομπράντοβιτς και του τεράστιου μπάτζετ, η Κουμπάν του Μπαρτζώκα και η Λαμποράλ του Μπουρούση είναι οι τέσσερις ομάδες. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και το θέαμα ελπίζω να είναι ικανοποιητικό. Το τριήμερο θα περάσει ξεκάθαρα και απλά με πίτσες, μπύρες και final4! Η διοργάνωση καλύπτεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ και το novasports.

Ξεκινάμε με τον πρώτο ημιτελικό μεταξύ της ΤΣΣΚΑ και της Κουμπάν. Ρωσικός εμφύλιος αλλά και ελληνικός εμφύλιος στους πάγκους. Ο Δημήτρης Ιτούδης αντιμετωπίζει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και η μονομαχία αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα. Από τη μία, το καλύτερο δίδυμο γκαρντ στην Ευρώπη, Τεόντοσιτς-Ντε Κολό και από την άλλη οι Ντιλέινι και Ράντολφ, που κάνουν πράγματα και θαύματα. Η ΤΣΣΚΑ ευελπιστεί να ξορκίσει τους εφιάλτες των τελευταίων final4 και να κατακτήσει το τρόπαιο. Η Κουμπάν πραγματοποιεί την καλύτερη χρονιά της ιστορίας της και θέλει να την ολοκληρώσει στο κορυφαίο σκαλί της Ευρώπης. Η ομάδα του Ιτούδη διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία απέναντι στην πρωτάρα Κουμπάν. Η ΤΣΣΚΑ έχει το προβάδισμα όχι μόνο για την πρόκριση στον τελικό, αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν παίρνουν μέρος στο final4, οπότε είναι η ευκαιρία της ΤΣΣΚΑ… Ο άσος με -7.5 είναι η βασική μου επιλογή, ενώ θα ποντάρω και στην επίτευξη πάνω από δύο τρίποντων από τον Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ είναι ο ηγέτης της ΤΣΣΚΑ, πραγματικός δολοφόνος έξω από τα 6.75 και μάγος της πάσας. Ο Μίλος είναι πρώτος στα εύστοχα τρίποντα στη διοργάνωση με 72 σε 170 προσπάθειες και ποσοστό 42,35%! Το στοίχημα να πετύχει πάνω από δύο τρίποντα είναι καλή επιλογή και θα το τιμήσω.

Στον άλλο ημιτελικό, η Φενέρ έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Λαμποράλ.

Διαβάστε τις εκτιμήσεις για τους δύο ημιτελικούς στο www.foxbet.gr.

Exit mobile version