Στοίχημα: Φαβορί η Ροζάριο Σεντράλ

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες θα διεκδικήσουμε το ταμείο της ημέρας…

Ροζάριο Σέντραλ – Aτλέτικο Νασιονάλ

Ημ/νία: 13/5 03:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2062

Γήπεδο: Estadio Dr. Lisandro de la Torre (41.654)

Απόσταση: 6.595 χλμ.

Καιρός: 12oC Αίθριος

Ροζάριο Σέντραλ

Με δύο νίκες και συνολικό σκορ 4-0 η Ροζάριο Σέντραλ ξεπέρασε πιο εύκολα από ότι αναμενόταν το εμπόδιο της Γκρέμιο και πήρε το εισιτήριο για τους “8” της διοργάνωσης. Μετά το εκτός έδρας 0-1 η Ροζάριο επιβλήθηκε της ομάδας από τη Βραζιλία με 3-0 μέσα στο σπίτι της με τον επιθετικό Ρουμπέν να είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο για λογαριασμό της ομάδας του. Στην επανάληψη το σύνολο του Αργεντίνου τεχνικού Κουδέτ δεν αγχώθηκε όταν η αντίπαλος πήρε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και απείλησε με μείωση στο σκορ. Αντιθέτως ανασυντάχθηκε και έφτασε στο 3-0 στο 57′ χάρη σε τέρμα του Ντονάτι αυτή τη φορά. Ως το τελικό σφύριγμα η αναμέτρηση είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς τα πάντα είχαν πλέον κριθεί.

Αγωνιστικά Νέα: Στην τελευταία της υποχρέωση για το πρωτάθλημα της Αργεντινής η Ροζάριο γνώρισε την ήττα στην έδρα της Άρσεναλ Σαραντί με 1-0, σε μια αναμέτρηση όμως που παρατάχθηκε με αναπληρωματικούς. Ο Κουδέτ ξεκούρασε τους περισσότερους βασικούς ποδοσφαιριστές του εν όψει της σημερινής σημαντικότατης αναμέτρησης και πλην του μακροχρόνια τραυματία επιθετικού Λαρόντο (1/1) οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Σόσα – Σαλαζάρ, Μπούργος, Ντονάτι, Πινόλα – Μοντόγια, Μούστο, Φερνάντεζ – Ερέρα, Κέρβι, Ρουμπέν

Aτλέτικο Νασιονάλ

Μετά τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Ουρακάν η Ατλέτικο Νασιονάλ κατάφερε να επιβληθεί της αντιπάλου με σκορ 4-2 στον επαναληπτικό αγώνα της Κολομβίας και να είναι αυτή που συνεχίζει στη διοργάνωση. Ο επιθετικός Ιμπάρμπο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 24′ από την άσπρη βούλα, με την αντίπαλο όμως να ισοφαρίζει δύο λεπτά αργότερα. Το 1-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης η αποβολή αντίπαλου κεντρικού αμυντικού ήταν η καθοριστική φάση της αναμέτρησης. Με αριθμητικό πλεονέκτημα πλέον η Ατλέτικο πέτυχε άλλα τρία τέρματα με τους Γκουέρα (2) και Κοπέτε, χωρίς να πτοηθεί όταν η Ουρακάν μείωσε προσωρινά σε 3-2 στο 77ο λεπτό.

Αγωνιστικά Νέα: Στο πρωτάθλημα της Κολομβίας η Ατλέτικο γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν με σκορ 1-2, ένα αποτέλεσμα που την έριξε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τα σημάδια κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Primera και Libertadores έχουν αρχίσει να είναι ορατά και σήμερα η αποστολή της γίνεται πιο δύσκολη λόγω της εξαιρετικά αμφίβολης συμμετοχής του βασικού επιθετικού Ιμπάρμπο (8/2).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Αρμάνι – Μποκανέγκρα, Αγκιλάρ, Σάντσεζ, Ντίαζ – Πέρεζ, Μεχία – Ιμπάργκουεν, Γκουέρα, Μορένο – Μπέριο

Διαβάστε την εκτίμηση του Κωνσταντινίδη, για την αναμέτρηση.

Exit mobile version