Στοίχημα: Πάει για 2-3 γκολ το Σίτι – Αρσεναλ

Η μάχη για την τρίτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Αρσεναλ κόβει ανάσες…

Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ

Ημ/νία: 8/5 18:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1062

Α’ Γύρος: Αρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 2-1

Γήπεδο: Etihad Stadium

Απόσταση: 319 χλμ.

Διαιτητής: Τέιλορ

Τηλ. Μετάδοση: Otesport 1 HD

Καιρός: 23oC Αίθριος

Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ ΣίτιΑχρωμη, άοσμη, άγευστη η Μάντσεστερ Σίτι, ηττήθηκε 1-0 στην Ισπανία από μια απλά… υποφερτή Ρεάλ Μαδρίτης και η συμμετοχή σε τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ παρέμεινε όνειρο. Πολλά βασικά στελέχη της Σίτι βρέθηκαν σε κακή βραδιά (Ντε Μπρούινε, Τουρέ, Αγουέρο) και η απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών ήταν έκδηλη. Το ματς με την Αρσεναλ είναι το τελευταίο εντός έδρας με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο, αφού ο Χιλιανός αποχωρεί και τον διαδέχεται ο Πεπ Γουαρδιόλα. Είναι επίσης η τελευταία ευκαιρία της Σίτι για την τρίτη θέση και το απευθείας εισιτήριο σε όμιλο του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε χρειάζεται μόνο νίκη. Την τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται από τη Σουόνσι.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Πελεγκρίνι, ειδικά στην άμυνα οι διαθέσιμες λύσεις είναι λιγοστές. Θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμών οι µπακ Σαµπαλέτα (13/0), Κολάροφ (29/3), ο στόπερ Κοµπανί (14/2) και ο µέσος Σίλβα (24/2). Ο Στέρλινγκ, που δεν ήταν βασικός στο ματς με τη Ρεάλ, θα καλύψει το ένα άκρο της επίθεσης, στο άλλο λογικά θα βρίσκεται ο Νασρί.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Χαρτ – Σανιά, Οταμέντι, Μανγκαλά, Κλισί – Φερναντίνιο, Τουρέ – Νασρί, Ντε Μπρούινε, Στέρλινγκ, Αγουέρο.

Άρσεναλ

ΆρσεναλΜετά… κόπων και βασάνων η Αρσεναλ κατάφερε να κερδίσει 1-0 τη Νόργουιτς, χωρίς πάντως να ικανοποιήσει με την απόδοσή της. Το ματς επισκίασαν τα όσα συνέβαιναν στις εξέδρες, όπου ο διχασμός των οπαδών ήταν εμφανής. Κάποιοι από αυτούς καταφέρθηκαν εναντίον του προπονητή Αρσέν Βενγκέρ, ζητώντας την αποχώρησή του, ενώ κάποιοι άλλοι έσπευσαν να πάρουν το μέρος του Αλσατού. Στην Αρσεναλ απομένει να εξασφαλίσει την τρίτη θέση της βαθμολογίας και να πάρει το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρακτικά, της αρκεί η ισοπαλία απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την ουραγό Αστον Βίλα.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς δύο παίκτες κατέστρωσε τα πλάνα του ο Βενγκέρ, αφού χτύπησε ο αμυντικός Μέρτεζακερ (24/0), ενώ παραμένει τραυματίας ο µεσοεπιθετικός Τσάµπερλεϊν (22/1). Λογικά, τη θέση του Μέρτεζακερ θα καλύψει ο Γκάμπριελ. Στο προηγούμενο ματς ήταν στην αποστολή ο μέσος Καθόρλα, που έλειψε για πολύ καιρό εξαιτίας τραυματισμού. Ο Ισπανός δεν αγωνίστηκε, ίσως αυτό να συμβεί κόντρα στη Σίτι.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Τσεχ – Μπεγερίν, Γκάμπριελ, Κοσιελνί, Μονρεάλ – Κοκλέν, Γουίλσιρ – Σάντσες, Οζίλ Αϊόμπι – Γουέλμπεκ

Διαβάστε τη στοιχηματική εκτίμηση για την αναμέτρηση στο www.foxbet.gr.

Exit mobile version