Στοίχημα: Πιο κοντά στο θαύμα φτάνει σήμερα η Λέστερ

Αλλο ένα βήμα πιο κοντά στο θαύμα θέλει να φτάσει η Λέστερ υποδεχόμενη τη Σουόνσι…

Ημ/νία: 24/4 18:15

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2603

Α’ Γύρος: Σουόνσι – Λέστερ 0-3

Γήπεδο: King Power Stadium (32.312)

Απόσταση: 301 χλμ.

Διαιτητής: Κλάτενμπουργκ

Τηλ. Μετάδοση: ΟΤΕsport 1 HD

Καιρός: 8oC Άστατος

Λέστερ

ΛέστερΣε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τις λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις, η Λέστερ απέφυγε την ήττα ισοφαρίζοντας λίγο πριν από τη λήξη τη Γουέστ Χαμ σε 2-2. Η διαφορά από τη δεύτερη Τότεναμ μειώθηκε στους πέντε βαθμούς, τέσσερις… στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Προφανώς η Λέστερ παραμένει κυρίαρχος της κατάστασης, καθώς από τα δικά της αποτελέσματα εξαρτάται η κατάκτηση του τίτλου. «Εδώ που έφτασε η σεζόν, μόνο αυτό απομένει. Ειμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε την τελευταία μεγάλη προσπάθεια και να τερματίσουμε πρώτοι. Αν καταφέρει η Τότεναμ να μας περάσει, της αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά έχουμε μια σεβαστή διαφορά και ορίζουμε εμείς την τύχη μας», τόνισε ο προπονητής Κλαούντιο Ρανιέρι.

Αγωνιστικά Νέα: Το μεγάλο πρόβλημα του Ρανιέρι είναι η απουσία του υπερπολύτιμου επιθετικού Βάρντι (34/22), ο οποίος είναι τιμωρημένος. Μάλιστα, με την απειλή πρόσθετης τιμωρίας να είναι ορατή, στη Λέστερ φοβούνται ότι θα δώσουν τα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν χωρίς το μεγαλύτερο επιθετικό τους όπλο. Ο μεσοεπιθετικός Ντάιερ (12/1) είναι δανεικός από τη Σουόνσι και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Σμάιχελ – Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουχς – Μαχρέζ, Ντρινκγουότερ, Καντέ, Ολμπράιτον – Οκαζάκι, Ουγιόα

Σουόνσι

ΣουόνσιΔεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Νιούκαστλ η Σουόνσι, παρότι είχε ευκαιρίες και γνώρισε την ήττα με 3-0. Μοιάζει δύσκολο να κινδυνέψει, έχοντας… πιάσει το όριο των 40 βαθμών, μαθηματικά πάντως δεν είναι εξασφαλισμένη. Σε αυτό στάθηκε ο προπονητής Φραντσέσκο Γκουιντολίν, ζητώντας από τους παίκτες του να μη θεωρήσουν ότι η σεζόν τελείωσε, αφού το πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών είναι πολύ δύσκολο. Εκτός από τη Λέστερ, οι Ουαλοί θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Σίτι, ομάδες που και μεγάλη ποιότητα διαθέτουν αλλά και βαθμολογικούς στόχους έχουν.

Αγωνιστικά Νέα: Ολοι οι παίκτες έχουν τεθεί στη διάθεση του Γκουιντολίν, αφού δεν υπάρχουν τιμωρημένοι, ενώ οι μέσοι Κορκ (31/0) και Μπρίτον (21/0) ξεπέρασαν κάποια προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν. Ο Κορκ θα διατηρήσει λογικά τη θέση του στην ενδεκάδα, καθώς, παρά την ήττα στο Νιούκαστλ, ο Ιταλός τεχνικός δεν δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει σημαντικά το αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Φαμπιάνσκι – Ράνχελ, Φερνάντες, Γουίλιαμς, Τέιλορ – Κορκ, Φερ – Αγιού, Σίγκουρντσον, Μοντέρο – Παλόσκι

Διαβάστε την εκτίμηση για το στοιχηματικό ποντάρισμα στο www.foxbet.gr.

Exit mobile version