Στοίχημα: Στο τουρκικό πρωτάθλημα το ταμείο της ημέρας

Παίζουμε Στοίχημα με προγνωστικά από το τουρκικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της Καϊσέρισπορ με την Μπούρσασπορ.

Καϊσέρισπορ – Μπούρσασπορ

Ημ/νία: 22/4 20:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2038

Γήπεδο: Kadir Has Stadium (32.864)

Απόσταση: 692 χλμ.

Καιρός: 18oC Αίθριος

Καϊσέρισπορ

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, έκανε αυτό που έπρεπε η Καϊσέρισπορ, βγάζοντας σπουδαίο διπλό στην έδρα της Κασίμπασα με 2-1. Σε ένα απαιτητικό ματς, άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ στο 15΄ και παρά την ισοφάριση πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, είχε την απάντηση με τον Μπακίς στο 61΄. Μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες και ενώ έπαιζε καλά, τώρα πήρε μια σημαντική βαθμολογική ανάσα, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Είχε να κερδίσει 10 αγωνιστικές πρωταθλήματος, ενώ δεν σκόραρε καν στις τρεις πιο πρόσφατες. Σημαντικό το ότι η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη αυξήθηκε στους πέντε βαθμούς.
Αγωνιστικά Νέα: Συνέχεια στην σπουδαία νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής θέλει να δώσει σήμερα η Καϊσέρισπορ, όμως και το σημερινό εμπόδιο της Μπούρσασπορ μόνο εύκολο δεν χαρακτηρίζεται. Τιμωρημένος ο βασικός δεξιός μπακ Γιαβρού (26/3), ενώ εξέτισε την δική του ο στόπερ Μαμπιάλα (25/1). Τραυματίες παραμένουν ο μέσος Σο (16/1) και ο μεσοεπιθετικός Τιγκαντουίνι (7/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-5-1): Αχαμαντά – Σίμιτς, Μαμπιάλα Ακμπάς, Εμίρ – Μιχαϊλοβιτς, Μπαϊράμ, Οζκάλ, Λόπεζ, Μπίσεσβαρ – Τσαγκλαγιάν

Μπούρσασπορ

Μάλλον την λήξη του πρωταθλήματος περιμένουν εναγωνίως οι άνθρωποι της Μπούρσασπορ, αφού η ομάδα τους δεν πηγαίνει για τίποτα εδώ και καιρό φέτος. Ειδικά μετά τις δύο σερί ήττες που έχει υποστεί, με τελευταία χρονικά από την Ακισάσπορ εντός έδρας με 2-0. Δεν ήταν μακριά από ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως οι ευκαιρίες της δεν αξιοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα, ενώ το πλήρωσε, δεχόμενη αυτή τα γκολ στο 72΄ και στις καθυστερήσεις του αγώνα. Κάπου στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα οι «κροκόδειλοι», που ούτε κινδυνεύουν βαθμολογικά, όμως ούτε μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλό στις αγωνιστικές που απομένουν.

Αγωνιστικά Νέα: Μετά τις δύο σερί ήττες που έχει η Μπούρσασπορ στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές θα επιδιώξει σήμερα κάτι καλύτερο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ενδιαφερόμενη Καϊσέρισπορ. Νεότερες απουσίες αυτές του αριστερού μπακ Τασντεμίρ (22/0) και ο φορ Ντενίζ Γιλμάζ (10/5). Νοκ άουτ επίσης ο δεξιός μπακ Οζγκένκ (12/0), με τον επιθετικό Γιλντιρίμ (18/4).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Τεκίν – Μπέχιτς, Σίβοκ, Αζίζ, Μπ. Γιλμάζ – Τραορέ, Τσινάζ – Χοσογκάι, Μπατάλια, Γιλντιρίμ – Νέτσιντ

Διαβάστε την εκτίμηση του mimakou για την αναμέτρηση

Exit mobile version