Αυτό το ντέρμπι (Γιουβέντους – Νάπολι) ποια θα το πάρει;

Άυτό είναι το ματς της χρονιάς για Γιουβέντους και Νάπολι και στοιχηματικά προσφέρεται για δυνατό ποντάρισμα.

Γιουβέντους – Νάπολι

Ημ/νία: 13/2 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 794

Α’ Γύρος: 2-1

Γήπεδο: Juventus Stadium (41.254)

Απόσταση: 912 χλμ.

Διαιτητής: Ορτσάτο

Τηλ. Μετάδοση: Ote Sports 1

Καιρός: 1oC Ψυχρός

Γιουβέντους

Σαν σε πεδίο μάχης όπου ο αρχηγός του ενός στρατοπέδου “ξεκάνει” αρκετούς αντιπάλους για να μπορέσει να βρεθεί απέναντι στον αρχηγό του αντίπαλου στρατεύματος, φαντάζει το σερί των “μπιανκονέρι” που μετράνε 14 αγώνες μόνο νίκες στην προσπάθεια τους για ανακατάληψη της πρώτης θέσης από τη Νάπολι που με τη σειρά της φαντάζει για πρώτη φόρα μετά από τέσσερα χρόνια πραγματική απειλή για την διακοπή των σερί κατακτήσεων του Scudeto από τη “μεγάλη κυρία”. Ένα σερί που αν επιτευχθεί θα ισοφαρίσει το ρεκόρ της ομάδας του 1930 και της απόλυτης κυριαρχίας της Γιουβέντους στην Ιταλική ποδοσφαιρική περιφέρεια. Ηρεμία συνέστησε ο Αλέγκρι ενόψει Νάπολι αφού πέραν της μεγάλης μάχης, υπάρχουν ακόμα 13 αγώνες μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά Νέα: Αρκετά προβλήματα τραυματισμών έχει να αντιμετωπίσει ο Αλέγκρι που με μεγάλη του απογοήτευση δεν θα έχει τον Κιελίνι (32/0) στη διάθεση του. Παρέα στον Ιταλό θα κάνουν οι Κάσερες (6/0) και Μάτζουκιτς (19/11) ενώ αμφίβολος είναι και ο Κεντίρα (14/2) για την Γιουβέντους που κρατάει λευκό το παθητικό της στους τελευταίους 5 αγώνες στη Serie A. Το δίλημμα επικεντρώνεται στη χρήση του Ρουγκάνι και στο κατά πόσο θα τα καταφέρει απέναντι στον σπουδαίο Ιγκουαΐν. Πιθανή λύση η άμυνα τεσσάρων αντί τριών.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Μπουφόν – Εβρά, Μπονούσι, Μπαρτζάλι, Λιχστάινερ – Μαρκίζιο, Στουράρο, Πογκμπά – Μοράτα, Ντιμπάλα, Κουαρδάδο.

Νάπολι

Ο μύθος του Μαραντόνα και η παρομοίωση του με τον σούπερ-σταρ Ιγκουαΐν που έχει πάρει την Νάπολι στην πλάτη του, στην πορεία προς το Scudetto μετά από 25 ολόκληρα χρόνια αρκεί για να σημάνει για πολλούς Ναπολιτάνους την έναρξη της επανάστασης του Ιταλικού νότου κόντρα στον υπεροπτικό Ιταλικό βορρά. Η Νάπολι παρουσιάζοντας εκπληκτική εικόνα δείχνει ικανή να ανέβει στον πολυπόθητο θρόνο μετά από πάρα πολλά χρόνια, υπό την καθοδήγηση ενός εκπληκτικού, αντικομφορμιστή προπονητή από την Νάπολη. Τα σερί δίνουν και παίρνουν, την ίδια στιγμή που οι “παρτενοπέι” επικρατούν κόντρα σε όλες τις μορφές αμυντικής λειτουργίας με τελευταίο θύμα την Κάρπι και το σκληρό “κατενάτσιο” που παρουσιάζει τελευταία.

Αγωνιστικά Νέα: Άπαντες παρόντες για τον αγώνα της χρονιάς στο στρατόπεδο της Νάπολι που ουσιαστικά δεν θα έχει στην διάθεση της τον νεοαποκτηθέντα Γκράσι. Ο Ζορζίνιο εξέτισε την τιμωρία του την περασμένη αγωνιστική και πλέον είναι διαθέσιμος για τη χρήση του στην αγαπημένη βασική ενδεκάδα του Σάρι. Ο Ιταλός ποντάρει στον ενθουσιασμό και την ορμή των παικτών του απέναντι σε μία έμπειρη Γιουβέντους σε παρόμοιες αναμετρήσεις. Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν οι Καγιεχόν και Ινσίνιε, πλάι στον Ιγκουαΐν.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Ρέινα – Γκουλάμ, Κουλίμπαλι, Αλμπιόλ, Χισάι – Χάμσικ, Ζορζίνιο, Άλαν – Ινσίνιε, Ιγκουαΐν, Καγιεχόν.

Διαβάστε την εκτίμηση του ματς από τον Otho

…και τις αναλύσεις όλων των σημερινών αγώνων της Serie A.

Exit mobile version