Εχουν από ένα γκολ… Πανιώνιος και Παναιτωλικός

Δυνατό ντέρμπι στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό…

Πανιώνιος – Παναιτωλικός

Ημ/νία: 8/2 19:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2104

Γήπεδο: Στάδιο Νέας Σμύρνης (11.756)

Απόσταση: 283 χλμ.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Τηλ. Μετάδοση: Novasports 1

Καιρός: 12oC Αίθριος

Πανιώνιος

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στον φετινό Πανιώνιο και το αποδεικνύει κάθε εβδομάδα. Όπως και την προηγούμενη, όπου πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Πανθρακικού στην Κομοτηνή με 1-0. Παρότι το έργο του δυσκόλεψε όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 77΄, κατάφερε να σκοράρει 10 λεπτά αργότερα με το πέναλτι του Οικονόμου και η νίκη, όπου πανηγυρίστηκε έξαλλα και δικαιολογημένα από τους ανθρώπους της ομάδας. Τα οικονομικά προβλήματα και οι αποδεσμεύσεις των Μπουμάλ και Χατζηισαϊα κατά την περίοδο του Γενάρη δεν δείχνουν να επηρεάζουν την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που κυνηγά την πεντάδα στο πρωτάθλημα και την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Αγωνιστικά Νέα: Ακόμη ένα δυνατό τεστ για τον Πανιώνιο, που θέλει να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, κερδίζοντας σήμερα στη Νέα Σμύρνη τον φορμαρισμένο Παναιτωλικό. Σημαντική η απουσία του τιμωρημένου στόπερ Ρισβάνη (18/1), που εκτίει ποινή τιμωρίας και κάνει μεγάλο το πρόβλημα στα μετόπισθεν, μετά και την αποχώρηση του Χατζηισαϊα για τον ΠΑΟΚ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-1-1): Διούδης – Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Τασουλής, Βλάχος – Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος, Βιγιάλμπα – Καραμάνος – Μπακασέτας

Διαβάστε την ανάλυση και την εκτίμηση από τον mimako

Exit mobile version