Θα βρέξει γκολ στο Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν

Μεγάλο ματς απόψε στη Γαλλία και… βροχή από γκολ στο Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν…

Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν

Ημ/νία: 7/2 22:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2038

Α’ Γύρος: Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ: 2-1

Γήπεδο: Stade Vélodrome (60.000)

Απόσταση: 779 χλμ.

Διαιτητής: Μπικέ

Τηλ. Μετάδοση: ΝovaSports 2

Καιρός: 9oC Βροχή

Μαρσέιγ

Με γκολ του Ν’Κούντου στο 68′ η Μαρσέιγ πέρασε από την έδρα της Μονπελιέ με νίκη 1-0 και έδειξε ότι τελικά αισθάνεται πιο άνετα όταν βγαίνει από τη Μασσαλία. Επανεμφάνιση του νεαρού άσου Θοβέν, ο οποίος επιβεβαίωσε και το αναμφισβήτητο ταλέντο του, αλλά και τον προβληματικό χαρακτήρα του. Στο 58′ μπήκε στη θέση του Σαρ έδωσε ώθηση στην ομάδα του και στο 69′ ένα λεπτό μετά το γκολ αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα. Στο πρώτο μέρος οι «Φωκαείς» δεν ήταν καλοί, αλλά στην επανάληψη κυριάρχησαν πλήρως (ακόμη και όταν έμειναν με 10) και κέρδισαν δικαιότατα. Στο Vélodrome πάντως κέρδισαν για τελευταία φορά στις 13 Σεπτεμβρίου 2015. Από τότε σε εννέα ματς έχει 0-7-2 με τα πέντε «Χ» να είναι συνεχόμενα στα τελευταία πρόσφατα παιχνίδια.

Αγωνιστικά Νέα: Ακολουθεί ματς κυπέλλου με την ερασιτεχνική Τρελισάκ την Πέμπτη, αλλά σίγουρα Μίτσελ, παίκτες και κόσμος θέλουν το αποτέλεσμα σήμερα στο μεγάλο ντέρμπι μίσους κόντρα στην αήττητη Παρί. Πρεμιέρα στην αποστολή για το νεοφερμένο στράικερ Στίβεν Φλέτσερ, αλλά είναι εξαιρετικά απίθανό να είναι στην ενδεκάδα, από τη στιγμή που σε αυτήν βρίσκεται ο Μπατσουαγί. Υγιής ο Λασανά Ντιαρά (17/1), εκτός ο Οκάμπος (μέσος, 16/1), ο Μεντί (αμυντικός, 16/1) και ο μέσος Ντιάμπι που δεν έχει παίξει ακόμη.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-2-1): Μανταντά – Τζα Τζετζέ, Ν’Κούλου, Ρολάντο, Χάβι Μανκίγιο – Ντιαρά, Ρομαό – Αλεσαντρινί, Καμπελά, Ν’ Κούντου – Μπατσουαγί

Ντέρμπι στη Μασσαλία. Τι “βλέπει” και τι προτείνει ο Zahir

Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων στην Ligue 1

Exit mobile version