Ποντάρισμα στον άσο της Σεβίλλης

Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η Σεβίλλη στην αποψινή αναμέτρηση με τη Θέλτα…

Σεβίλλη – Θέλτα

Ημ/νία: 4/2 21:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1239

Γήπεδο: Ramon Sanchez Pizjuan (45.500)

Απόσταση: 725 χλμ.

Διαιτητής: Κλος Γκόμεθ

Καιρός: 14oC Αίθριος

Σεβίλλη

Με εφαλτήριο την έδρα της πραγματοποιεί αντεπίθεση το τελευταίο δίμηνο και πλέον αναρριχήθηκε στην 5η θέση: το Σάββατο «καθάρισε» 3-1 εντός τη Λεβάντε για το πρωτάθλημα διευρύνοντας το αήττητο σερί της στα 8 επίσημα ματς (7-1-0). Ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα (1-0 στο 1′), ενώ έφτασε στο 2-0 στο 47′. Στη συνέχεια επαναπαύτηκε κάπως, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 55′ και να απειλούν: εντέλει σκόραρε και 3η φορά (76′). Στους «8» του Κυπέλλου απέκλεισε εύκολα με δύο νίκες (2-0 εντός, 3-0 εκτός) τη Μιραντές, ενώ έφτασε τις 7 διαδοχικές νίκες στο θεσμό με μηδέν παθητικό. Μόλις μία ήττα έχει υποστεί στις 17 προηγούμενες υποχρεώσεις της σε όλες τις διοργανώσεις (13-3-1), ενώ εντός έδρας μετράει 12 συνεχόμενες νίκες σε όλους τους θεσμούς.

Αγωνιστικά Νέα: Γυρίζει σε σχέση με το σαββατιάτικο ματς ο βασικός εξτρέμ Βιτόλο, παραμένουν νοκ άουτ ο ενδεκαδάτος Παρέχα (στόπερ), ο συμπληρωματικός αμυντικός Ανδρεόλι και ο πολύτιμος χαφ Κριχόβιακ. Αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει ο ντελικάτος μέσος Μπανέγα, για λόγους τακτικής «κόπηκαν» οι Μαριάνο (αξιόπιστος μπακ), Κακουτά (παγκίτης εξτρέμ). Απέκτησε τον στόπερ Φάτσιο, επέστρεψε από το δανεισμό του ο αμυντικός Φιγκέιρας, αλλά αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Σέρχιο Ρίκο – Κόκε, Καρίσο, Ραμί, Τρεμουλινάς – Ενζονζί, Κριστόφορο – Βιτόλο, Μπανέγα, Κονοπλιάνκα – Γκαμεϊρό

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα και την εκτίμηση από τον Ganador…

Exit mobile version