Σκοράρουν και οι δύο στο Σασσουόλο – Ρόμα

Ολα δείχνουν… Goal – Goal στο Σασσουόλο – Ρόμα

Σασσουόλο – Ρόμα

Ημ/νία: 2/2 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1352

Α’ Γύρος: 2-2

Γήπεδο: Mapei Stadium (23.717)

Απόσταση: 430 χλμ.

Διαιτητής: Καλβαρέζε

Τηλ. Μετάδοση: Ote Sports 2

Καιρός: 8oC Άστατος

Σασσουόλο

Δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης την περασμένη αγωνιστική η Σασσουόλο που ταξίδεψε στο Μπέργκαμο προκειμένου να αντιμετωπίσει την Αταλάντα. Η ομάδα του Ντι Φρατζέσκο προέρχονταν από ήττα στο “Mapei” από τη Μπολόνια και κυνηγούσε διακαώς τη νίκη τόσο για την ψυχολογία όσο και για να μείνει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η νίκη δεν ήρθε αν και εμφανίστηκαν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο οι “νεροβέρντι”, που προηγήθηκαν με το τέρμα του Μπεράρντι. Με πέναλτι “εφεύρεση” έφερε το ματς στα ίσα ο Ντένις για τους “μπεργκαμάσκι” διαμορφώνοντας και το τελικό 1-1. Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε ότι ο διαιτητής του αγώνα αλλοίωσε το αποτέλεσμα, αναφέροντας την περίπτωση πέναλτι και το κακώς ακυρωθέν γκολ του Μπεράρντι.

Αγωνιστικά Νέα: Σίγουρα θα επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα ο Καναβάρο που στην θέση του αγωνίστηκε ο Αντέι στο Μπέργκαμο, ενώ οι Σανσόνε, Ντεφρέλ και Μπεράρντι θα αποτελέσουν την επιθετική τριάδα των “νεροβέρντι”. Πέντε φορές στους τελευταίους έξι εντός έδρας αγώνες έμεινε στο Under 2,5 η Σασσουόλο που κόντρα στους Ρωμαίους όμως παρουσιάζει μόνο Over 2,5 στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις. Εκτός μάχης εδώ και καιρό ο Τερανόβα ενώ αργεί η ανάρρωση του σημαντικού Μισιρόλι που αγωνίζεται στα χαφ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Κονσίγλι – Βρσάλικο, Καναβάρο, Ατσέρμπι, Λονγκί – Πελεγκρίνι, Μανιανέλι, Ντούνκαν – Μπεράρντι, Ντεφρέλ, Σανσόνε.

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα και την εκτίμηση από τον Otho

Exit mobile version