Πώς θα ξεκολλήσει από το Χ το Ατρόμητος – Πανιώνιος;

Πολύ πιθανή η ισοπαλία στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Πανιώνιο…

Πανιώνιος – Ατρόμητος

Ημ/νία: 19/12 15:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1363

Γήπεδο: Στάδιο Περιστερίου (9.035)

Απόσταση: 14 χλμ.

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Τηλ. Μετάδοση: Novasports 3

Καιρός: 13oC Αίθριος

Ατρόμητος

Λύτρωση στο 94΄ για τον Ατρόμητο στο ματς της περασμένης αγωνιστικής, όπου κέρδισε με 1-0 την Καλλονή εντός έδρας. Επιτέλους νίκη στο πρωτάθλημα για τους Περιστεριώτες, με τον προπονητή Δέλλα να κάνει σεφτέ, μετά από αρκετές αγωνιστικές. Ψυχολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας, αφού με μια νίκη δεν λύθηκαν όλα μονομιάς. Παραμένει ακόμη χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και ένα καλό σερί θα βοηθήσει σε πολλούς τομείς. Μεσοβδόμαδα στο κύπελλο έκανε και πάλι το καθήκον του ο Ατρόμητος και με το διπλό που έβγαλε με 4-2 στην έδρα της Καλλιθέας, «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Αγωνιστικά Νέα: Νέο εντός έδρας παιχνίδι για τον Ατρόμητο, με τον βαθμό δυσκολίας ωστόσο να ανεβαίνει κατακόρυφα στην προκειμένη περίπτωση, αφού απέναντι του σήμερα έχει την αξιόλογη φέτος ομάδα του Πανιωνίου. Ο αμυντικός Κιβρακίδης (11/0) θα είναι η μοναδική απουσία στα πλάνα του προπονητή Δέλλα, ο οποίος είδε τα προβλήματα να ελαχιστοποιούνται πλέον σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Γκορμπούνοφ – Κοντοές, Φυτανίδης, Μπιτόλο, Κούρος – Γοδόι, Ούμπιδες – Ουσέρο, Μπρίτο, Λε Ταλέκ – Ναπολεόνι.

Διαβάστε την ανάλυση του mimakos στο www.foxbet.gr.

Δείτε εδώ όλες τις αναλύσεις για τα σημερινά ματς της Super League.

Exit mobile version