Γεμάτο συγκινήσεις το Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ…

Εξαιρετικά επικίνδυνο το ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον ΠΑΟΚ…

Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ

Ημ/νία: 17/12 15:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: –

Γήπεδο: Ε.Α.Κ Βόλου (9.000)

Απόσταση: 207 χλμ.

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Τηλ. Μετάδοση: Οte Sport 1 HD

Καιρός: 9oC Αίθριος

Ολυμπιακός Βόλου

Πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και γνώρισε δίκαιη εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0 απέναντι στον Πανθρακικό, ενώ στο σημερινό ματς θα αγωνιστεί χωρίς κίνητρο αφού έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από τη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός Βόλου παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενόμενου και δεν μπόρεσε σε κανένα διάστημα να φανεί απειλητικός στην αντίπαλη εστία, με τους γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στο μαχητικό Αγροτικό Αστέρα, χωρίς να αξίζει κάτι περισσότερο από το βαθμό. “Ρισκάραμε πάρα πολύ, αλλά αν δεν κερδίζεις το ματς, είσαι στεναχωρημένος όπως τα παιδιά στα αποδυτήρια”, το σχόλιο του Σούλη Παπαδόπουλου.
Αγωνιστικά Νέα: Ο έμπειρος τεχνικός έκρινε σκόπιμο να αφήσει εκτός αποστολής τους πολύτιμους Ντεπέτρις, Φερνάντεζ, Λεόν που ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις και δεν επιθυμεί να ρισκάρει τη συμμετοχής τους αφού δεν υπάρχει απολύτως κανένα βαθμολογικό κίνητρο. Παράλληλα δεν υπολογίζονται οι Διαμαντόπουλος, Μπουτζίκος, Ζέρης, Καραμανλής αλλά και ο βασικός τερματοφύλακας Στρατηλάτης.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Χρυσοστομίδης – Καρράς, Χιντζίδης, Ντάσιος, Νάστος – Τσιάρας, Κεσίδης, Νικολιάς, Νικολόπουλος – Γκουγκούδης, Γουόρντεν

Με αρκετές αλλαγές στο Βόλο ο ΠΑΟΚ. Τι “βλέπει” ο BetFrog

Αναλύσεις σε όλα τα σημερινά παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Exit mobile version