Βροχή τα γκολ στο Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ

Για ένα ακόμη ταμείο, χτυπάμε… over 3.5 στο Λεβερκούζελ – Γκλάντμπαχ.

Λεβερκούζεν

Ημ/νία: 12/12 19:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 810

Γήπεδο: Bay-Arena (30.210).

Απόσταση: 57 χλμ.

Διαιτητής: Στίλερ

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sport 3

Καιρός: 7oC Αίθριος

Κακή εβδομάδα για την Λεβερκούζεν που γνώρισε μία ήττα ενώ έχασε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάλι καλά πάντως που πήρε το εισιτήριο για το Europa League. Χρονικά προηγήθηκε η ήττα από την Χέρτα στην πρωτεύουσα. Μια ήττα που στοίχισε την ηρεμία στην ομάδα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν πριν την συμπλήρωση δέκα λεπτών. Το χειρότερο είναι ότι ο Μπόενις δέχτηκε κόκκινη και έτσι υπήρχε αριθμητικό πλεονέκτημα για την Χέρτα. Βέβαια ο Τσιτσαρίτο ισοφάρισε στο 29′ χωρίς ουσία όμως καθώς στο 60′ η Χέρτα έβαλε το νικητήριο γκολ. Την Τετάρτη αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπαρτσελόνα εντός έδρας, αποτέλεσμα που δεν την βοήθησε να περάσει στην επόμενη φάση.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο Μπόενις που δέχτηκε κόκκινη στο προηγούμενο παιχνίδι. Παραμένει εκτός ο Γιεβντάι αλλά και ο Μπέντερ. Υπάρχει η σκέψη από τον κόουτς Σμιντ να χρησιμοποιηθεί ένα κλασσικό 4-4-2 με πολύ επιθετικές βλέψεις. Κίσλινγκ και Τσιτσαρίτο λογικά θα είναι το δίδυμο στην επίθεση ενώ Μπελαράμπι και Μεχμέντι θα βρίσκονται πίσω τους. Κράμερ θα είναι καθαρό εξάρι.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-2-2): Λένο – Χίμπερτ, Τόπρακ, Τα, Βέντελ – Κράμερ, Κάμπελ – Μπελαράμπι, Μεχμέντι – Κίσλινγκ, Τσιτσαρίτο.

Διαβάστε την ανάλυση από τον Germano και την εκτίμησή του για τον αγώνα.

Ολα τα προγνωστικά στοιχήματος για τις σημερινές αναμετρήσεις της Bundesliga.

Exit mobile version