Πάει για λίγα γκολ το Χετάφε – Σοσιεδάδ

Εξαιρετικά αμφίρροπη η αναμέτρηση της Χετάφε με τη Σοσιεδάδ, έχει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης το 2-3 γκολ.

Χετάφε – Σοσιεδάδ

Ημ/νία: 11/12 21:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 568

Γήπεδο: Coliseum Alfonso Perez (17.393)

Απόσταση: 480 χλμ.

Διαιτητής: Πέρεθ Μοντέρο

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sports 2

Καιρός: 10oC Αίθριος

Χετάφε

Έγινε έρμαιο στις ορέξεις των ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Μαδρίτης και μοιραία συνετρίβη 4-1 εκτός έδρας σε ένα ματς που πλήρωσε τα πάμπολλα λάθη και την αμυντική της ανυπαρξία στο πρώτο μέρος. Δεν είναι τυχαίο πως δέχθηκε και τα 4 τέρματα στα πρώτα 38 λεπτά (4′, 16′, 35′, 38′). Σοβαρεύτηκε και ισορρόπησε κάπως μετά από την ανάπαυλα, ενώ πέτυχε το γκολ της τιμής στο 70′. «Θα φύγει χαρούμενα η χρονιά, αν καταφέρουμε να φτάσουμε τους 23 βαθμούς στο τέλος του 2015 και συγχρόνως προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου», επισήμανε ο προπονητής Εσκριμπά. Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο από την Μπαρτσελόνα έχει χάσει στα 6 τελευταία εντός έδρας της για το πρωτάθλημα (4-1-1).

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο βασικός χαφ Χουάν Ροντρίγκεθ. Χάνουν ένα ακόμα ο Μεδράν (χαφ-εργαλείο) και ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Έμι, νέα απώλεια ο συμπληρωματικός στόπερ Βελάσκες. Αμφίβολοι οι Βιγκαράι (νεαρός μπακ), Βίκτορ Ροντρίγκεθ (χρήσιμος μεσοεπιθετικός), η συμμετοχή τους θα κριθεί την ύστατη τώρα. Ξεπέρασε εγκαίρως τον τραυματισμό του ο ποιοτικότατος μέσος Σαράμπια. Ακολουθεί η εντός έδρας ρεβάνς με τη Βαγιεκάνο την Τετάρτη για το Κύπελλο.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Γκουάιτα – Νταμιάν, Αλέξις, Χουάν Κάλα, Λάγκο – Χουάν Ροντρίγκεθ, Λασέν – Σαράμπια, Βίκτορ (Σκέποβιτς), Λαφίτα – Άλβαρο Βάσκεθ

Διαβάστε τη συνέχεια της ανάλυσης και την εκτίμηση του Petric.

Exit mobile version