Θα τα καταφέρει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρσεναλ;

Ολυμπιακός – Άρσεναλ και… 90΄ απόσταση από το όνειρο για τους ερυθρόλευκους.

Ημ/νία: 9/12 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2398

Α’ Γύρος: 2-3

Γήπεδο: Georgios Karaiskakis Stadium (33.296)

Απόσταση: 3.213 χλμ.

Διαιτητής: Ριτσόλι (Ιταλία)

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sports 2 HD

Καιρός: 11oC Αίθριος

Ολυμπιακός

Λίγο πολύ, αναμενόμενο το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Μπάγερν, με το 4-0 να κρίνεται απολύτως δίκαιο. Η αλήθεια είναι ότι τα γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός ήταν “φθηνά”, σίγουρα πάντως οι “ερυθρόλευκοι” δεν άξιζαν κάτι καλύτερο. Πλέον η ομάδα του Πειραιά καλείται να σταθεί απέναντι στην ιστορία της και να διεκδικήσει ακόμα μια πρόκριση στους 16, αυτή τη φορά βέβαια σε έναν όμιλο “φωτιά”. Θετική θετικότητα η προϊστορία του στα παιχνίδια του με την Άρσεναλ εντός (σ.σ. όλα την τελευταία αγωνιστική), όπου έχει 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Για το πρωτάθλημα οι “ερυθρόλευκοι” συνεχίζουν ακάθεκτοι και μετά το 4-0 από την Μπάγερν μέτρησαν ακόμα 2 νίκες και μετρούν 14/14.

Αγωνιστικά Νέα: Ένας-ένας όλοι οι τραυματίες επέστρεψαν σε αγωνιστική ετοιμότητα και ο Σίλβα έχει επιλογές για όλες τις θέσεις. Για μια θέση στην άμυνα “μάχονται” οι Μποτία και Ντα Κόστα με τον Σιόβα να κρατάει σίγουρα τη 1 από τις 2 επιλογές στο κέντρο της άμυνας. Κατά τα άλλα δεν ενδέχεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με τους παίχτες που εκίνησαν σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια φέτος.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Ρομπέρτο – Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μποτία (Ντα Κόστα), Μαζουακού – Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι – Πάρντο, Φορτούνης, Σεμπά – Ιντέγιε.

Διαβάστε τη στοιχηματική εκτίμηση για το ματς του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ στο www.foxbet.gr.

Exit mobile version