Λεβερκούζεν – Μπαρτσελόνα με το… μυαλό στο θαύμα της Ρώμης

Με το μυαλό στη Ρώμη θα παίξει η Λεβερκούζεν, αλλά το διπλό της Μπάρτσα κρίνεται απόλυτα ικανοποιητικό σε τιμές κοντά στο 2.00.

Λεβερκούζεν – Μπαρτσελόνα

Ημ/νία: 9/12 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2395

Α’ Γύρος: 2-1

Γήπεδο: BayArena (30.210)

Απόσταση: 1.373 χλμ

Διαιτητής: Κλάτενμπεργκ (Αγγλία)

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sports 5 HD

Καιρός: 5oC Αίθριος

Λεβερκούζεν

Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Λεβερκούζεν εδώ και πολύ καιρό και αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα της σε Γερμανία και Ευρώπη. Την περασμένη αγωνιστική γλύτωσε την ήττα στο Μπορίσοφ από την Μπάτε, χάρη σε τέρμα του Μεχμέντι στο 68΄. Το τέρμα αυτό την κράτησε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης, αλλά και πάλι μένει να εξαρτάται από αποτελέσματα. Στη Γερμανία επίσης δεν έχει θετική απόδοση, πριν 10 μέρες αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στη Σάλκε και το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε με 2-1 από τη Χέρτα στο Βερολίνο. Απόψε θέλει τη νίκη στο ματς με την Μπαρτσελόνα, αλλά για να προκριθεί πρέπει να ελπίζει σε “θαύμα” στη Ρώμη, με ισοπαλία η νίκη της Μπάτε.

Αγωνιστικά Νέα: Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σμιντ ξέρει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπέντερ και Γεβντά, που δεν ήταν διαθέσιμοι και στο προηγούμενο παιχνίδι. Στα θετικά συγκατελέγεται το γεγονός ότι επιστρέφουν στην αποστολή οι Παπαδόπουλος και Τοπράκ που εξέτισαν την ποινή τους. Άλλες απουσίες δεν υπάρχουν για τον τεχνικό των “ασπιρίνων” που έχει αρκετές επιλογές από την μέση και μπροστά να παρατάξει ένα άκρως αξιόλογο σύνολο.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Λένο – Ντονάτι, Ταχ, Παπαδόπουλος, Γουέντελ – Καμπλ, Κράμερ, Τσαλχάνογλου, Μεχμέντι – Μπελαραμπί, Τσικαρίτο

Οι Γερμανοί έχουν το κίνητρο. Θα τα καταφέρουν όμως; Τι πιστεύει ο Betover7Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ

Exit mobile version