Καταδικασμένη να πάρει το διπλό η Γιουβέντους στη Σεβίλλη

Θα το πάρει το διπλό η Γιουβέντους μέσα στην έδρα της Σεβίλλης;

Σεβίλλη – Γιουβέντους

Ημ/νία: 8/12 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2334

Α’ Γύρος: 2-0

Γήπεδο: Ramón Sánchez Pizjuán (48.649)

Απόσταση: 1856 χλμ.

Διαιτητής: Μαρσίνιακ (Πολωνία)

Τηλ. Μετάδοση: ΟΤΕ Sport 6 HD

Καιρός: 11oC Αίθριος

Σεβίλλη

Από καθαρή τύχη γλύτωσε τον διασυρμό στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Οι Γερμανοί την παρέσυραν σε ένα πολύ γρήγορο ρυθμό και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα αμυντικά κενά της. Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το 29′, ενώ στο 78ο λεπτό ο φωτεινός πίνακας έγραφε σκορ 3-0. Τελικό σκορ 4-2 και η Σεβίλλη θέλει σήμερα απαραιτήτως την νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει η Γκλάντμπαχ την Μάντσεστερ Σίτι, ώστε να μην μείνει από τόσο νωρίς εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. “Δυστυχώς δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά είναι μία ευκαιρία να αποδείξουμε ότι έχουμε σημειώσει πρόοδο”, δήλωσε ο κόουτς Έμερι για το σημερινό παιχνίδι.
Αγωνιστικά Νέα: Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του μπακ Τρεμουλίνας, ενώ σταθερά εκτός παραμένουν οι μακροχρόνια τραυματίες Μπέτο, Αντρεόλι, Καρίσο και Κακουτά. Θολό το τοπίο σχετικά με την συμμετοχή του ποιοτικού χαφ Μπανέγα, καθώς ο προπονητής είπε ότι μπορεί να μην προλάβει, αλλά σύμφωνα με τον Ισπανικό τύπο, προπονήθηκε κανονικά και θα επανέλθει στην βασική ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Σέρχιο Ρίκο – Μαριάνο, Ραμί, Κολοτζιέτζακ, Εσκουδέρο – Ενζονζί, Κριτσόβιακ – Κονοπλιάνκα, Μπανέγα (;), Βιτόλο – Γκαμεϊρ

Αμφότερες θέλουν τη νίκη, τι βλέπει ο Baroktsakos για την αναμέτρηση.

Διαβάστε την ανάλυση των 8 σημερινών αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Exit mobile version