Μεγάλο ντέρμπι στο Αγρίνιο για Παναιτωλικό και Ατρόμητο

Χωρίς περιθώρια για άλλες απώλειες και ο Παναιτωλικός και ο Ατρόμητος…

Παναιτωλικός – Ατρόμητος

Ημ/νία: 7/12 19:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2282

Γήπεδο: Στάδιο Παναιτωλικού (7.200)

Απόσταση: 273 χλμ.

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Τηλ. Μετάδοση: Novasports 1

Καιρός: 17oC Αίθριος

Παναιτωλικός

Οι προβληματικές εμφανίσεις συνεχίστηκαν και στο κύπελλο για τον Παναιτωλικό, χάνοντας στο Ηράκλειο από τον Εργοτέλη με 3-2. Έτσι δεν έχει ούτε πόντο στον όμιλο και αποχαιρέτισε πρόωρα τον θεσμό. Βέβαια αυτό που τον ενδιαφέρει φέτος είναι το πρωτάθλημα, όπου δίνει μάχη να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Τελευταίο της άτυχο αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ, όπου γνώρισε την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ. Μεταξύ άλλων, η ομάδα του Μαντζουράκη έβγαλε και συνεχίζει να βγάζει δύσκολο πρόγραμμα, αφού πριν δύο εβδομάδες είχε παίξει και με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα φέρνει μια σχετική απογοήτευση ότι έχει κερδίσει μόλις μια φορά στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές.

Αγωνιστικά Νέα: Περιθώρια εφησυχασμού δεν έχει σε καμία περίπτωση ο Παναιτωλικός και ειδικά εντός έδρας, όπου σήμερα υποδέχεται σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι τον επίσης απογοητευτικό Ατρόμητο. Γνωστές οι απουσίες για τον προπονητή Μαντζουράκη, αφού δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών ο αμυντικός Παπουτσογιαννόπουλος (4/0), ο μέσος Ντιέγκο Μπεχαράνο (3/0) και ο φορ Καμαρά (2/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Κυριακίδης – Μύγας, Κούσας, Ρουσκουλέδα, Κέβιν – Μάρκος Πάουλο, Μάκος – Βιγιαφάνιες, Βάρντα, Καπέλ – Μαρκόφσκι

Διαβάστε τη συνέχεια της ανάλυσης και την εκτίμηση από το mimako στο www.foxbet.gr.

Exit mobile version