Ολοταχώς για Goal-Goal το Βαλένθια – Μπαρτσελόνα

Διαστημική η Μπαρτσελόνα, αλλά θα δεχτεί γκολ…

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα

Ημ/νία: 5/12 21:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1961

Γήπεδο: Mestalla (55.000)

Απόσταση: 350 χλμ.

Διαιτητής: Λάτρε

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sports 2

Καιρός: 13oC Αίθριος

Βαλένθια

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου γράφτηκε μετά από την ήττα της (με 1-0) στη Σεβίλλη. Ο τεχνικός Νούνο αποφάσισε να παραιτηθεί αφού ήταν κοινό μυστικό πως είχε χάσει την στήριξη σύσσωμης της ομάδας. Στη θέση του αναλαμβάνει –σε μία απόφαση έκπληξη- ο Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος θα εργαστεί για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής. Να σημειωθεί πως διακαής πόθος του ιδιοκτήτη Πίτερ Λιμ είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο. Στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Μπαρακάλντο (νίκη με 3-1 εκτός) την Τετάρτη, αλλά και σε αυτό εναντίον της Μπαρτσελόνα θα την καθοδηγήσει ο υπηρεσιακός Βόρο, με τον Νέβιλ να αναλαμβάνει από την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Λυών. Η τελευταία εντός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα καταγράφηκε πριν από ένα χρόνο από την… Μπαρτσελόνα: 13-5-0 έκτοτε.

Αγωνιστικά Νέα: Δεκάδα απουσιών μετράει ο Βόρο: τραυματίες οι Ντιέγκο Άλβες (πρώτος τερματοφύλακας), Μπαραγάν (ενδεκαδάτος μπακ), Ορμπάν (συμπληρωματικός μπακ), Μουστάφι (πολύτιμος στόπερ), Αντρέ Γκόμες (χαφ-εργαλείο), Φεγκουλί (βασικός εξτρέμ), Ροδρίγο (χρήσιμος μεσοεπιθετικός), Νεγρέδο (έμπειρος φορ), τιμωρημένοι οι Κανσέλο (ταλαντούχος μπακ), Χάβι Φουέγο (καλός χαφ). Πάλι καλά που αποθεραπεύτηκε ο Πιάτι (ποιοτικός εξτρέμ).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Ράιαν – Βέσο, Αντερλάν, Αμπντενούρ, Γκαγιά – Παρέχο, Ντανίλο, Έντσο Πέρες – Σάντι Μίνα, Μπακάλι, Αλκάθερ

Δύσκολη έξοδος για την Μπαρτσελόνα και ο Petric αναλύει και προτείνει.

Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων για την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Exit mobile version