Παιχνίδι με τα γκολ στο Λάτσιο – Γιουβέντους

Το ντεφορμάρισμα της Λάτσιο μας επιτρέπει να κυνηγήσουμε το 2-3 γκολ στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους.

Λάτσιο – Γιουβέντους

Ημ/νία: 4/12 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1659

Γήπεδο: Stadio Olimpico (72.698)

Απόσταση: 709 χλμ.

Διαιτητής: Μπάντι

Τηλ. Μετάδοση: Ote Sports 2

Καιρός: 7oC Αίθριος

Λάτσιο

Από το αδιέξοδο ψάχνεται να βγει η ομάδα της Ρώμης που έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης στο Καμπιονάτο από την 25η Οκτωβρίου.. Τότε είχαν επικρατήσει επί της Τορίνο με σκορ 3-0 οι “ακούιλε” αλλά από τότε τα πράγματα δείχνουν σκούρα, όπως και τα σύννεφα που έχουν μαζευτεί πάνω από το κεφάλι του Στεφάνο Πιόλι μιας και τα σενάρια για αντικατάσταση του δίνουν και παίρνουν καθημερινά. Στην τελευταία αγωνιστική η Λάτσιο ταξίδεψε στη Τοσκάνη και γνώρισε την ήττα από την Έμπολι με σκορ 1-0. Ο Ιταλός προπονητής δήλωσε ότι η ομάδα του έχει δύο επιλογές κόντρα στη Γιουβέντους. Μπορεί είτε να πιστέψουν ότι δεν θα δεχτούν γκολ και να παραταχθούν αμυντικά είτε ότι μπορούν να κάνουν το παιχνίδι τους επιθετικά και να υποτάξουν τους “μπιανκονέρι”.
Αγωνιστικά Νέα: Απών θα είναι ο Λούλιτς από το σπουδαίο αγώνα ενώ εκτός επιλογής συνεχίζουν να είναι οι Ονάζι και Ντε Βριλ για τους “μπιανκοσελέστι”. Ο Φελίπε Άντερσον μάλλον θα ξεκινήσει βασικός αυτή τη φορά ενώ μεγάλη ανακούφιση στην άμυνα είναι η επιστροφή του Τζεντιλέτι. Τα δημοσιεύματα στην Ιταλία μιλούσαν όλη την εβδομάδα για πειραματισμούς των “λατσιάλι” με το 4-4-2 και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να το δούμε να γίνεται πράξη στο γήπεδο.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Μαρκέτι – Ραντού, Μαουρίσιο, Τζεντιλετι, Μπάστα – Άντερσον, Μπίγκλια, Παρόλο, Καντρέβα – Μάτρι – Κλόζε.

Διαβάστε τη συνέχεια της ανάλυσης και την εκτίμηση από τον Otho, για το μεγάλο ντέρμπι

Exit mobile version