Παίζει το… No Goal στο Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός

Ματς κυπέλλου για τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή…

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός 3/12 19:30

Ημ/νία: 3/12 19:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1545

Γήπεδο: Στάδιο Κώστας Δαβουρλής (11.321)

Απόσταση: 211 χλμ.

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sport 3

Καιρός: 19oC Αίθριος

Παναχαϊκή

Στο ντέρμπι με την Λάρισα «αυτοκτόνησε» στην εκπνοή και έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη (1-1). Αυτό γιατί προηγήθηκε με τον Χατζή στο 67΄ και ενώ ήταν με παίκτη παραπάνω, δέχθηκε γκολ-μαχαιριά στις καθυστερήσεις για να μείνει στο τέλος μονάχα με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ένα ματς που ήθελαν κερδίσουν πολύ οι Πατρινοί για διάφορους λόγους, όμως αυτή χάθηκε στο φινάλε. Έτσι έμειναν δίχως τρίποντο για δύο σερί αγωνιστικές και έμειναν πίσω στην μάχη της βαθμολογίας. Όσον αφορά το κύπελλο είχε ξεκινήσει με 1-1 στην Κέρκυρα, όμως απομένουν δύο διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια με ομάδες της Σούπερ Λιγκ, τον Παναθηναϊκό και τον Λεβαδειακό.

Αγωνιστικά Νέα: Αρκετό καιρό έχουν να παίξουν με μεγάλη ομάδα στην Παναχαϊκή, που βλέπουν σαφώς σαν πρόκληση το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα τονώσει την ψυχολογία όλων στον σύλλογο της Πάτρας, ενώ στα καθαρά αγωνιστικά δεν προέκυψε κάποια νεότερη απουσία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Αθανασόπουλος – Παπανικολάου, Ασίγκμπα, Κάργας, Πινδώνης – Πέδρο, Σιατραβάνης, Μουκίδης, Μητρόπουλος – Χαρτσιάς, Τζίλας

Διαβάστε αναλυτικά την εκτίμηση για το ματς Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός στο www.foxbet.gr.

Exit mobile version