Over στα Χανιά και ας κερδίσει το… ποδόσφαιρο!

Πάμε με τα πολλά γκολ στο ματς κυπέλλου ανάμεσα στον ΑΟ Χανιά και τον ΠΑΟΚ

Χανιά – ΠΑΟΚ

Ημ/νία: 3/12 17:15

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1534

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων (4.000)

Απόσταση: 822 χλμ.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sport 3

Καιρός: 19oC Αίθριος

Χανιά

Σε ένα ματς, που όλα έγιναν στο δεύτερο μέρος, τα Χανιά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι στην έδρα των Τρικάλων και γνώρισαν την ήττα με 2-1. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν απλά στο σκορ με τον Μασάδο στο 89΄. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές για την ομάδα της Κρήτης, σε μια ομολογουμένως πολύ δύσκολη έδρα. Δύσκολα να κινδυνεύσει, αλλά άλλο τόσο δύσκολα να διεκδικήσει κάτι πιο πάνω από την μέση της βαθμολογίας σύμφωνα με την εικόνα της, ενώ στο κύπελλο έχει αρκετές ελπίδες πρόκρισης, αφού στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων είχε βγάλει σπουδαίο διπλό στο γήπεδο του Ολυμπιακό Βόλου με 2-1.

Αγωνιστικά Νέα: Παιχνίδι γιορτή για τα Χανιά σήμερα και δικαιολογημένα, αφού απέναντι τους έχει μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουν να δείξουν όσα περισσότερα μπορούν και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο τους αναλογεί. Στα καθαρά αγωνιστικά, μάλλον επανέρχεται αυτή την φορά ο μέσος Τσούτσης (7/0) και θέτει υποψηφιότητα για μια θέση στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Μπλάζιτς – Παγώνης, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Μπριλάκης – Μασάδο, Ν. Νύκταρης, Σαΐν, Μπουζούκης – Γκέσιος, Λίτα

Διαβάστε τη συνέχεια της ανάλυσης και την εκτίμηση από τον BetFrog.

Προγνωστικά στοιχήματος για τα 5 παιχνίδια στο κύπελλο Ελλάδας.

Exit mobile version