Μικρό το προβάδισμα για την Ουντινέζε

Αμφίρροπο ματς κυπέλλου ανάμεσα στην Ουντινέζε και την Αταλάντα, με τους γηπεδούχους να διατηρούν μικρό προβάδισμα.

Ουντινέζε – Αταλάντα

Ημ/νία: 2/12 22:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1516

Γήπεδο: Stadio Friuli (30.642)

Απόσταση: 331 χλμ.

Καιρός: 12oC Αίθριος

Ουντινέζε

Πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, επικρατώντας εκτός έδρας της Κιέβο με το εκπληκτικό 2-3 στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής και σκαρφάλωσε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, δείχνοντας σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι. Στο 26′ της αναμέτρησης βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως ισοφάρισε σε κομβικό χρονικό σημείο λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, έστω και με αρκετά τυχερό τρόπο από αυτογκόλ του αντιπάλου. Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και την ψυχολογία με το μέρος της πήρε κεφάλι στο σκορ με τέρμα που σημείωσε ο Τερεό. Στο 73′ πραγματοποιήθηκε το 2-2, όμως 7 λεπτά αργότερα και πάλι ο Τερεό που δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα πέτυχε το 2-3 δίνοντας στην ομάδα του 3 υπερπολύτιμους βαθμούς.

Αγωνιστικά Νέα: Αρκετά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που προκύπτουν από τους απόντες λόγω τραυματισμών. Οι κεντρικοί μέσοι Μέρκελ και Κονέ δεν βρίσκονται σε θέση να ενισχύσουν την προσπάθεια των υπόλοιπων συμπαικτών τους. Εκτός αυτών ο προπονητής Στέφανο Κολαντουόνο δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του επιθετικού Ζαπάτα, όπως και των κεντρικών αμυντικών Ερτό και Βαγκέ.

Πιθανή ενδεκάδα: (3-5-2): Κάρνεζης – Φελίπε, Ντανίλο, Πίρις – Εντενίλσον, Ιτούρα, Λοντί, Μπαντού, Βίντμερ – Αγκίρε, Τερεό.

Διαβάστε τη συνέχεια της ανάλυσης και την εκτίμηση από τον Gorgeto.

Προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα παιχνίδια του Coppa Italia.

Exit mobile version