Χαμηλά το… σκορ στο Σίτι – Χαλ

Απόλυτο φαβορί η Σίτι κόντρα στη Χαλ, θα κυνηγήσουμε ποντάρισμα σε 2-3 γκολ…

Μάντσεστερ Σίτι – Χαλ

Ημ/νία: 1/12 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1305

Γήπεδο: Etihad Stadium (55.097)

Απόσταση: 153 χλμ.

Καιρός: 12oC Άστατος

Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ ΣίτιΕπανήλθε στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι, έπειτα από το εντός έδρας 3-1 επί της Σαουθάμπτον. Στο 21′ είχε προβάδισμα δύο τερμάτων, η εστία της παραβιάστηκε στο 50′, όμως στο 70′ σιγούρεψε τους τρεις βαθμούς με τρίτο γκολ. Ετσι, εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Λέστερ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υπερτερεί στην ισοβαθμία με τις «αλεπούδες». Ταυτόχρονα, κέρδισε σε… ηρεμία, η οποία είχε διαταραχθεί κάπως, έπειτα από τις ήττες κόντρα σε Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα και Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως, ο προπονητής Μανουέλ Πελεγκρίνι είπε ότι δεν υπήρξε «κατάσταση κρίσης».

Αγωνιστικά Νέα: O τραυματισμός του πολύτιμου επιθετικού Αγουέρο προκάλεσε ανησυχία, όμως δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Πάντως, το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί ο Αργεντινός, όπως ίσως και κάποιοι άλλοι βασικοί. Καλό νέο η επιστροφή του μέσου Σίλβα από τραυματισμό. Λογικά θα λείψουν ξανά ο βασικός γκολκίπερ Χαρτ, οι αμυντικοί Σαμπαλέτα, Κομπανί, Μανγκαλά και ο μέσος Νασρί.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Kαμπαγέρο – Σανιά, Ντεμιτσέλις, Οταμέντι, Κολάροφ – Φερναντίνιο, Ντελφ– Ντε Μπρούινε, Σίλβα, Νάβας – Μπονί.

Διαβάστε τη συνέχεια της ανάλυσης από τον Saladin και την εκτίμισή του για τον αγώνα.

Αναλυτικά οι πληροφορίες για τα 3 σημερινά ματς στο Λιγκ Καπ της Αγγλίας.

Exit mobile version