Για το… κόλπο γκρόσο στην Πράγα ο Αστέρας

Ολα για όλα τα παίζει στην Πράγα ο Αστέρας Τρίπολης…

Σπάρτα Πράγας – Αστέρας Τρίπολης

Ημ/νία: 26/11 20:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2833

Α’ Γύρος: 1-1

Γήπεδο: Generali Arena (20.854)

Απόσταση: 2.143 χλμ.

Διαιτητής: Όλιβερ (Αγγλία)

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sport 2 HD

Καιρός: -1oC Άστατος

Σπάρτα Πράγας

Αρκετά τυχερή στάθηκε στην έδρα της με αντίπαλο την Σάλκε η Σπάρτα Πράγας αποσπώντας υπερπολύτιμη ισοπαλία με 1-1. Όλα τα γκολ το παιχνιδιού σημειώθηκαν στο πρώτο 20 λεπτό αφού οι Τσέχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι αιφνιδιάζοντας τους Γερμανούς βάζοντας γκολ με τον επιθετικό Λάφατα μόλις στο 6′. Μετά και το τέρμα τους πάντως οι γηπεδούχοι κλείστηκαν στην περιοχή τους από την ανώτερη αντίπαλο με αποτέλεσμα να ισοφαριστούν στο 20′. Για το εγχώριο πρωτάθλημα η ομάδα του Σκάζνι έχει πτωτική πορεία αφού ηττήθηκε σε ακόμα ένα ντέρμπι με 1-0 αυτή την φορά από την Σλόβαν Λίμπερετς γεγονός που την έριξε στην 2η θέση. Στις δηλώσεις του για το παιχνίδι ο προπονητής των Τσέχων έδειξε να σέβεται το γεγονός ότι και η ελληνική ομάδα έχει στόχο τη νίκη.

Αγωνιστικά Νέα: Πανίσχυροι εντός έδρας δείχνουν οι Τσέχοι αφού μετράνε 9-1-1 (8/11 Over 2,5) στις αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα αλλά και το Γιουρόπα Λίγκ. Μόνο με αντίπαλο τη Σάλκε κατάφεραν να σημειώσουν μόλις ένα γκολ, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα σκοράρει από δύο και πάνω. Στα αγωνιστικά τιμωρημένοι οι μέσοι Γίρατσεκ και Ματεγιόφσκι, ενώ αμφίβολος παραμένει ο μέσος Φρίντεκ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Μπιτσίκ – Χιμπς, Χόλεκ, Κόστα, Μάρετσεκ – Ντοκάλ, Χουσμπάουερ – Στεινχόφερ, Φρίντεκ, Φατάι – Λάφατα.

Διαβάστε τη συνέχεια της ανάλυσης και τι προτείνει ο dalton21

24 παιχνίδια στο Europa League και όλες οι αναλύσεις εδώ

Exit mobile version