Αξίζει το Χ – ημίχρονο στο Γιουνάιτεντ – Αϊντχόφεν

Κλειδώνει την πρόκριση η Γιουνάιτεντ με νίκη και είναι το φαβορί κόντρα στην Αϊντχόφεν…

Μάντσεστερ Γ. – Αϊντχόφεν

Ημ/νία: 25/11 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2781

Α’ Γύρος: 2-1

Γήπεδο: Old Trafford (75.635)

Απόσταση: 822 χλμ.

Διαιτητής: Κράλοβετς (Τσεχία)

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sports 5

Καιρός: 8oC Άστατος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Παρότι έπαιξε με πολλές απουσίες στο Σαββατιάτικο ματς με τη Γουότφορντ και ουσιαστικά χωρίς επιθετικό κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο στο φινάλε του αγώνα επικρατώντας με 1-2. Προηγήθηκε νωρίς με τον Ντεπάι που έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης και στη συνέχεια ακολουθώντας το γνωστό της τρόπο παιχνιδιού κράτησε την αντίπαλο μακριά από τα καρέ της μέχρι και το 87′ όταν και ισοφαρίστηκε με πέναλτι. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκε μετά από 671′. Ωστόσο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με γκολ στο 90′ πήρε τη νίκη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση και υπό προϋποθέσεις και την πρωτιά του ομίλου ελπίζοντας σε καλύτερη κλήρωση στη φάση των 16.

Αγωνιστικά Νέα: Είχε που είχε πολλά αγωνιστικά προβλήματα ήρθαν και οι τραυματισμοί των Ερέρα και Τζόουνς που είναι πολύ πιθανό να μην προλάβουν. Αμφίβολοι με τις πιθανότητες μοιρασμένες και οι επιθετικοί Μαρσιάλ, Ρούνεϊ και Γουίλσον, ενώ σταθερά εκτός παραμένουν οι Σο, Βαλένσια και Κάρικ. Αμφίβολος και ο Φελαϊνί. Αν δεν παίξει ο Ρούνεϊ στην κορυφή θα ξεκινήσει και πάλι ο Ντεπάι. Το Σάββατο δίνει ντέρμπι κορυφής με τη… Λέστερ!!

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Ντε Χέα – Νταρμιάν, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Ρόχο – Σβαϊνστάιγκερ, Σνάιντερλιν – Λίνγκαρντ, Μάτα, Ντεπάι – Ρούνεϊ

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα και την εκτίμηση του Tsolarion για το ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Exit mobile version