Αξίζει το ρίσκο στο διπλό της Βαλένθια…

Θα καταφέρει η Βαλένθια να σταματήσει το… τρένο της Ζενίτ;

Ζενίτ – Βαλένθια

Ημ/νία: 24/11 19:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2669

Α’ Γύρος: 2-3

Γήπεδο: Stadion Petrovskij (21.813)

Απόσταση: 3.906 χλμ.

Διαιτητής: Μόεν (Νορβηγία)

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sport 1 HD

Καιρός: -3oC Ψυχρός

Ζενίτ

Συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας 0-2 της Λυών στο Ζερλάν και είναι η μοναδική ομάδα στη διοργάνωση που έχει κάνει το απόλυτο. Ο φορ Τζούμπια άνοιξε το σκορ στο 25′, ενώ ο ίδιος «ντούμπλαρε» τα τέρματα της ομάδας του στο 57′. Έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους «32», ενώ για να χάσει την πρωτιά πρέπει να μην πάρει βαθμό στους δύο αγώνες που απομένουν, η Βαλένθια να κάνει το απόλυτο αλλά και να κερδίσει στο σημερινό ματς με καλύτερο σκορ από το 2-3 που έχασε εντός. Ολοκληρώνει τον όμιλο με αγώνα στο Βέλγιο κόντρα στη Γάνδη. Στο πρωτάθλημα, κέρδισε 3-0 την Ουράλ και με το πέρας 16 αγωνιστικών βρίσκεται στην 4η θέση και στο -7 από την κορυφή. Η ισοπαλία κυριαρχεί όταν φιλοξενεί Ισπανικές ομάδες (2Ν-6Ι-1Η).

Αγωνιστικά Νέα: «Θέλουμε τη νίκη και θα παίξουμε γι’ αυτήν», τόνισε ο Βίλας Μπόας. Ο Χουλκ με 3 γκολ και 4 ασσίστ είναι ο παίχτης που έχει «αναμειχθεί» στα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση φέτος. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Ανιούκοφ, όπως και ο μέσος Χάβι Γκαρσία, αμφότεροι βασικοί. Πάγια εκτός ο μέσος Φαϊζούλιν, με το Βίλας Μπόας να παρατάσσει κανονικά τους Ντάνι, Χουλκ και Τζούμπια στην επίθεση. Ο Σμολίνκοφ αναμένεται να πάρει τη θέση του Ανιούκοφ, ενώ αντικαταστάτης του Χάβι Γκαρσία θα είναι ο Γιουσούποφ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Λοντίγκιν – Σμολίνκοφ, Γκαράι, Λομπάερτς, Κρισίτο – Βίτσελ, Γιουσούποφ – Σατόφ, Ντάνι, Χουλκ – Τζούμπια

Η Βαλένθια θέλει τη νίκη. Θα τα καταφέρει απέναντι στη φορμαρισμένη Ζενίτ; Ο Θοδωρής Κ. αναλύει.

Βρείτε προγνωστικά στοιχήματος, από τα σημερινά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Exit mobile version