Φαβορί το Χ στο Βέροια – Ηρακλής

Βέροια και Ηρακλής συγκρούονται για να αποδείξουν πράγματα…

Βέροια – Ηρακλής

Ημ/νία: 23/11 19:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2552

Γήπεδο: Στάδιο Βέροιας (5.373)

Απόσταση: 72 χλμ.

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Τηλ. Μετάδοση: Novasports 1

Καιρός: 16oC Άστατος

Βέροια

Βρέθηκε κοντά σε ακόμη ένα διπλό η Βέροια, όμως στο τέλος αρκέστηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό (1-1). Ο Μερεμπασβίλι την έβαλε μπροστά στο σκορ στο 28΄, όμως ένα αυτογκόλ του Ναζλίδη στο 75΄ έφερε το ματς στα ίσα και στην ουσία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ανταγωνιστικό πρόσωπο σε ακόμη ένα παιχνίδι μακριά από το γήπεδο της η ομάδα της Ημαθίας, όμως το θέμα της είναι τα εντός έδρας ματς, όπου δεν έχει καν νίκη σε πέντε προσπάθειες (0-1-4). Δεν κερδίζει εδώ και δύο αγωνιστικές για το πρωτάθλημα, όμως βαθμολογικά δείχνει προς το παρών σε καλό επίπεδο.

Αγωνιστικά Νέα: Να χαμογελάσουν για πρώτη φορά στο γήπεδο τους θέλουν στην Βέροια, που υποδέχονται σήμερα τον Ηρακλή στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής. Γνωστή η απουσία του μέσου Βεργώνη (8/0), που είναι εκτός με σοβαρό τραυματισμό, ενώ δεν υπολογίζονται ο αμυντικός Νάστος (4/0), ο μέσος Μπαλάφας, αλλά και ο μέσος Ιμπραϊμ (6/0), που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Λόπεζ – Μαλόν, Εντζενγκουέλε, Πούνγκουρας, Γιαννούλης – Μαρανγκός, Μαγέφσκι – Καϊκούτ, Μερεμπασβίλι, Άρσε – Ναζλίδης

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα και τι προτείνει στο ματς ο mimakos

Exit mobile version