Goal/Goal στην Κομοτηνή για Πανθρακικό και ΑΕΚ

Βάζει… δύσκολα ο Πανθρακικός στην ΑΕΚ…

Πανθρακικός – ΑΕΚ

Ημ/νία: 22/11 19:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: –

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής (6.450)

Απόσταση: 745 χλμ.

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Τηλ. Μετάδοση: Novasports 1

Καιρός: 19oC Άστατος

Πανθρακικός

Την έκανε την ζημιά του ο Πανθρακικός στην Τούμπα και μάλιστα στο τέλος βγήκε απογοητευμένος από το ισόπαλο 3-3. Αυτό διότι προηγήθηκε στο 3-3 στο τέλος είχε δύο με τρεις καλές ευκαιρίες να κάνει το 4-3 και να αποδράσει με ένα απίστευτο διπλό. Όπως και να έχει αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να αποτελέσει μια απαρχή για μια αγωνιστική ανάταση από πλευράς Πανθρακικού, που παραμένει ουραγός και αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και 10 αγωνιστικές (0-4-6). Επίσης, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πήρε… ζωή στον πάγκο της ομάδας και προσπάθησε να προετοιμάσει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του για το κρίσιμο της συνέχειας.

Αγωνιστικά Νέα: Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι με μεγάλη ομάδα έχει μπροστά του ο Πανθρακικός, όμως έχει την ανάγκη να κυνηγήσει σε κάθε ματς το αποτέλεσμα, όπως σήμερα απέναντι στην ΑΕΚ στην Κομοτηνή. Σημαντική η απουσία του αμυντικού Σερφά (10/0), που εκτίει ποινή τιμωρίας, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο έμπειρος φορ Ιγκόρ (5/0). Εκτός για ακόμη μία φορά ο μέσος Ηλιάδης (2/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Νικόλτσης – Μεχία, Λαδάκης – Ντιγκινί, Ροτζέριο, Μπαϊκαρά – Ιγκόρ

Ανεβασμένος ο Πανθρακικός, μπορεί να ζορίσει την ΑΕΚ. Διαβάστε την εκτίμηση του mimakou.

Διαβάστε την ανάλυση και των 4 σημερινών αγώνων στην ελληνική Super League.

Exit mobile version