Σκοράρουν Ρεάλ και Μπάρτσα και ας κερδίσει ο καλύτερος…

Το ντέρμπι των ντέρμπι απόψε στην Ισπανία, με ευκαιρίες για κέρδη…

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα

Ημ/νία: 21/11 19:15

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2138

Γήπεδο: Santiago Bernabeu (81.044)

Απόσταση: 650 χλμ.

Διαιτητής: Μπορμπαλάν

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sports 2

Καιρός: 10oC Αίθριος

Ρεάλ Μαδρίτης

Η ήττα με 3-2 στο «Πιθχουάν» από τη Σεβίλλη προ δύο εβδομάδων ήταν η πρώτη της φετινή σε όλες τις διοργανώσεις και επανέφερε στον «αφρό» γκρίνιες, κυρίως για τον προπονητή Μπενίτεθ, ενώ υποχώρησε από την κορυφή. Δεν κεφαλαιοποίησε ποτέ το προβάδισμά της (22′), δεν είχε συγκέντρωση στην άμυνα και μοιραία δέχθηκε 3 γκολ (36′, 61′, 74′). Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάμες δείχνουν δυσαρεστημένοι με τον τεχνικό τους σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. Να σημειωθεί πως πέρασαν 5 χρόνια από την τελευταία φορά που το «κλάσικο» έληξε no goal. Έκτοτε, σε 18 συνολικά μονομαχίες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, σκόραραν και οι δύο ομάδες! Από τα 18 αυτά goal/goal, τα 16 ήταν και over παράλληλα! Δεν έχει ηττηθεί στα 22 τελευταία εντός έδρας της για τη λίγκα (19-3-0)!

Αγωνιστικά Νέα: Παίκτες και φίλαθλοι απαιτούν από τον Μπενίτεθ να παρατάξει επιθετικό σχήμα εναντίον της Μπάρτσα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές τέθηκαν στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού, αφού ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς τους οι βασικοί Νάβας (γκολκίπερ), Καρβαχάλ (μπακ), Μαρσέλο (μπακ), Μπενζεμά (φορ). Ο τελευταίος μαζί με τους χαφ Ίσκο, Κασεμίρο ερίζουν για μια θέση στην ενδεκάδα. Μόλις 7 οι διεθνείς που απουσίασαν τις τελευταίες ημέρες, ακολουθεί την Τετάρτη το ευρωπαϊκό εκτός έδρας με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Νάβας – Ντανίλο (Καρβαχάλ), Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο – Κασεμίρο (Ίσκο), Κρόος, Μόντριτς – Χάμες, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπέιλ

Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ευρώπης και ο Petric έχει την ανάλυση

Διαβάστε τις αναλύσεις και των 5 σημερινών αναμετρήσεων στην Primera Division

Exit mobile version