Under και Χ στο Μίντλεσμπρο – ΚΠΡ

Ενα ματς με λίγα γκολ, ίσως και χωρίς το Μίντλεσμπρο – ΚΠΡ…

Μίντλεσμπρο – ΚΠΡ

Ημ/νία: 20/11 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1759

Γήπεδο: Riverside Stadium (34.988)

Απόσταση: 348 χλμ.

Καιρός: 8oC Άστατος

Μίντλεσμπρο

Σε καμία περίπτωση δεν έδειξε ικανή στο ματς με την Χαλ εκτός έδρας ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ανεβασμένη αντίπαλό της και απόλυτα δίκαια έχασε με 3-0 η Μίντλεσμπρο. Στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά μοιρασμένο πάντως το ματς, τόσο σε κατοχή, όσο και από πλευράς φάσεων, όσο και αν ήταν λίγες για κάθε ομάδα. Ολα άλλαξαν όμως από την ώρα που η Χαλ έκανε το 1-0 στο 44ο λεπτό με τον Ντιαμέ. Στο δεύτερο μέρος η “Μπόρο” αναγκάστηκε να ανοιχτεί και το πλήρωσε, αφού στο 67ο λεπτό ο Κλούκας έγραψε το 2-0, ενώ στο 83ο λεπτό ο Χάντλστοουν έγραψε το τελικό 3-0 και στην ουσία “κλείδωσε” τη νίκη για την ομάδα του. Ο τεχνικός Καράνκα τόνισε ότι μόνο καλό έχει κάνει η διακοπή στη “Μπόρο”.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Καράνκα δεν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και αναμένεται να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι και πάλι με τους βασικούς του παίκτες. Οι επιθετικοί Στουάνι και Νιούτζεντ είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται στον πάγκο, καθώς ξεπέρασαν σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα τραυματισμών τους, όπως άλλωστε και ο μέσος Φόρσοου έχει κάποιες πιθανότητες να προλάβει. Δεν υπάρχουν λοιπόν προβλήματα για τον Καράνκα, πέρα από κάποιους μακροχρόνια τραυματίες.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Κωνσταντόπουλος – Κάλας, Αγιάλα, Φράι, Φρεντ – Λιντμπίτερ, Κλέιτον – Νσούε, Ντάουνινγκ, Ριτς – Κίκε

Διαβάστε την συνέχεια της ανάλυσης και πως εκτιμά το ματς ο Πάνος Κοτσιμπός.

Exit mobile version