Over 2.5 από τη Βραζιλία…

Πολλές οι πιθανότητες για over στο Αμέρικα Μινέιρο – Βιτόρια Μπαΐα…

Αμέρικα Μινέιρο

Πρόσθεσε μια ακόμη νίκη, επικρατώντας της Παϊσαντού εντός έδρας. Πήρε το προβάδισμα στο 12′ και απρ’ ότι στην συνέχεια η αντίπαλός της είχε την κατοχή της μπάλας, ήταν πιο απειλητική και στο 52′ διπλασίασε τα τέρματά της. Στην συνέχεια απειλήθηκε σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά στο 77′ σκόραρε ξανά και σφράγισε τη νίκη της. Το μόνο που κατάφερε η αντίπαλός της, ήταν να μειώσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη και έκτη στα τελευταία εφτά παιχνίδια και βρίσκεται στην δεύτερη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μποταφόγκο. Εντός έδρας μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες, με τις τέσσερις από αυτές να έχουν γκολ και από τις δύο πλευρές.

Αγωνιστικά Νέα: Η καλή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών, έχει «φτιάξει» μεταξύ άλλων και τους οπαδούς, που έκαναν ανάρπαστα τα εισιτήρια και το sold out έχει γίνει από την Δευτέρα. Όπως αποκάλυψε ο προπονητής Ολιβέιρα, αρκετοί παίκτες έχουν μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων της πρώτης κατηγορίας. Όπως έδειξε στην διάρκεια των προπονήσεων, ο Ολιβέιρα διατηρεί μεν το 3-5-2, αλλά δοκίμασε αλλαγές στην διάταξη της μεσαίας γραμμής. Εκτός λόγω τραυματισμού θα μείνει ο μέσος Σόουζα (13/1).

Πιθανή ενδεκάδα: (3-5-2): Ρικάρντο – Κονσεϊσάο, Άλισον, Μάτος – Βάλμπερ, Γκερέιρο, Λορένζι, Τοσκάνο, Σαβιέ – Πάμπλο, Ρισαρίλσον.

Διαβάστε αναλυτικά στο www.foxbet.gr.

Exit mobile version