Γερμανικός άσος για ένα ακόμη ταμείο…

Αξίζει το ρίσκο στον άσο της Σαν Πάουλι…

Σαν Πάουλι – Φορτούνα Ντισ.

Ημ/νία: 9/11 21:15

Κωδ. ΟΠΑΠ: 722

Γήπεδο: Millerntor Stadion (29.546)

Απόσταση: 297 χλμ.

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sport 7 HD

Καιρός: 13oC Άστατος

Σαν Πάουλι

Έδωσε από την αρχή του αγώνα στην Μπόχουμ να καταλάβει ποιος είναι το αφεντικό και πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με το γκολ του Κάλα. Μία αδράνεια της άμυνας δύο λεπτά αργότερα της κόστισε την ισοφάριση, συνέχισε όμως να έχει καλύτερη απόδοση, χάνοντας μάλιστα και πέναλτι στο 70ο λεπτό. Πικρία για το τελικό αποτέλεσμα, όμως το ηθικό παραμένει ψηλά, αφού η Σαν Πάουλι έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία την φετινή σεζόν. Μετράει μόλις μία ήττα στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της, διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορία (11 γκολ), επιδόσεις που την έχουν εκτοξεύσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Αγωνιστικά Νέα: Ευχάριστα τα νέα από το ιατρικό δελτίο, καθώς τα προβλήματα τραυματισμών έχουν ελαχιστοποιηθεί για την ομάδα της Σαν Πάουλι. Πιο συγκεκριμένα, κανονικά προπονήθηκε ο αμυντικός Κάλα, που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ μετά από περίπου ένα χρόνο επέστρεψε στις προπονήσεις ο επιθετικός Αλούσι. Η επιστροφή του στο γήπεδο βέβαια θα αργήσει, καθώς βρίσκεται πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση. Σταθερά εκτός παραμένει ο μακροχρόνια τραυματίας Μιγιαΐτσι.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Χίμελμαν – Χορνσχούχ, Σόμπιεχ, Ζιερίς, Μπουμπάλα – Μπούχτμαν, Ρατσκόφσκι – Σόμποτα, Μάιερ, Ντζούτζιακ – Τάι

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα και την εκτίμηση από τον Baroktsako.

Exit mobile version