Αρσεναλ ημίχρονο…

Ντέρμπι γεμάτο… κριτήρια και ευκαιρίες στην Αγγλία για Τότεναμ και Αρσεναλ…

Άρσεναλ – Τότεναμ

Ημ/νία: 8/11 18:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 554

Γήπεδο: Emirates Stadium (60.220)

Απόσταση: 7 χλμ.

Διαιτητής: Ατκινσον

Τηλ. Μετάδοση: ΟΤΕsports 1 HD

Καιρός: 15oC Άστατος

Άρσεναλ

Μπορεί στο πρωτάθλημα να τα πηγαίνει καλά και να είναι ισόβαθμη με τη Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή, όμως στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά για την Αρσεναλ. Η εκτός έδρας συντριβή από την Μπάγερν με 5-1 και η νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, απειλούν να αφήσουν την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ εκτός επόμενης φάσης. Η Αρσεναλ οφείλει να κερδίσει την Ντινάμο και περιμένει νίκη της Μπάγερν επί του Ολυμπιακού, ώστε να τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική στο Φάληρο. Προς το παρόν πάντως όλα αυτά μπαίνουν στο περιθώριο, καθώς υπάρχει το ντέρμπι με την Τότεναμ και ο Βενγκέρ ζήτησε από τους παίκτες του να μην ασχολούνται με τίποτα άλλο.

Αγωνιστικά Νέα: Ο μέσος Αρτέτα, ο στόπερ Κοσιελνί και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Οσπίνα βρίσκονται κοντά στην επιστροφή τους από τραυματισμούς, ο Κοσιελνί ίσως να ξεκινήσει κιόλας, εφόσον κριθεί έτοιμος από το ιατρικό τιμ.

Αντίθετα, δεν υπολογίζονται οι μέσοι Ροσίτσκι, Γουίλσιρ, Ράμσεϊ, ο μεσοεπιθετικός Τσάμπερλεϊν, ο αμυντικός Μπεγερίν και οι επιθετικοί Γουέλμπεκ, Γουόλκοτ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Τσεχ – Ντεμπισί, Κοσιελνί, Μέρτεζακερ, Μονρεάλ – Κοκλέν, Καθόρλα – Κάμπελ, Οζίλ, Σάντσες – Ζιρού

Το Λονδίνο στα 2. Ποιος θα επικρατήσει στο γειτονικό ντέρμπι. Ο Saladin αναλύει και προτείνει.

Διαβάστε την ανάλυση και των τριών σημερινών αγώνων στην Πρέμιερ Λιγκ

Exit mobile version