Στουτγκάρδη – Μπάγερν: Καλύτερα να μην μπλέξει κανείς…

Δοκιμασία για τη Μπάγερν μέσα στη Στουτγκάρδη…

Μπάγερν – Στουτγάρδη

Ημ/νία: 7/11 16:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2498

Γήπεδο: Allianz-Arena (75.000)

Απόσταση: 232 χλμ.

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sport 3

Καιρός: 18oC Αίθριος

Μπάγερν

Δεν κατάφερε να κάνει ένα φοβερό ρεκόρ, μένοντας στο 0-0 με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εκτός έδρας. Σαφώς υπάρχει απογοήτευση για την ομάδα του Πεπ όμως μέσα στο πρόγραμμα και το στραβοπάτημα. Ο Ισπανός τεχνικός παραδέχτηκε ότι η Άιντραχτ ήταν πολύ καλά διαβασμένη και σταμάτησε ότι επιθετικό ήθελε να ξεκινήσει η Μπάγερν. Ευτυχώς πάντως για την Μπάγερν οι γκάφες του Νόιερ δεν στοίχησαν. Μεσοβδόμαδα οι Βαυαροί κλείδωσαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ επικρατώντας της Άρσεναλ με 5-1. Φοβερή απόδοση των κόκκινων και με τον Λεβαντόφσκι μπροστάρη συνέτριψε τους Άγγλους επιστρέφοντας στις επιτυχίες.

Αγωνιστικά Νέα: Μπερνάτ, Γκόετσε, Ριμπερί και Ρόντε παραμένουν στα πιτς όντας τραυματίες. Υπάρχουν μερικές σκέψεις για τον Πεπ να ξεκουράσει παίκτες οι οποίοι θα λείπουν και με την εθνική τους την άλλη εβδομάδα έτσι ώστε να τους έχει φρέσκους στην επανέναρξη. Λογικά επανέρχεται στην ενδεκάδα ο πολλά υποσχόμενος Κομάν ενώ το σύστημα θα μετατραπεί σε 4-1-3-2. Ο Λεβαντόφσκι θα έχει παρτενέρ τον Μούελερ στην επίθεση.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-1-3-2): Νόιερ – Λαμ, Μπενάτια, Μπόατενγκ, Αλάμπα – Αλόνσο – Κόμαν, Βιντάλ, Ντάγκλας Κόστα – Μούελερ, Λεβαντόφσκι

Διαβάστε την ανάλυση και την εκτίμηση του Germanou

Προγνωστικά στοιχήματος για όλους τους αγώνες στην Bundesliga

Exit mobile version