Ανζε – Ρεν για πολλά… γκολ

Αξίζει το ρίσκο για το Over 2.5 σε εξαιρετικές τιμές στο Ανζέ – Ρεν.

Ανζέ – Ρεν

Ημ/νία: 6/11 21:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2287

Γήπεδο: Jean-Bouin Stadium (18.000)

Απόσταση: 134 χλμ.

Διαιτητής: Τουρπέν

Καιρός: 12oC Βροχή

Ανζέ

Η Ανζέ έχασε δίκαια με 1-0 στο Πριγκηπάτο από τη Μονακό. Η ομάδα του Στεφάν Μουλέν στάθηκε μεν καλά, αλλά ήταν κατώτερη από τους αντιπάλους της και δεν μπόρεσε να ανταποδώσει ποτέ το γκολ που δέχτηκε, ούτε να απειλήσει ιδιαίτερα. Αυτή η ήττα ήταν για τους «ανζεβέν» η πρώτη στο πρωτάθλημα μετά από έξι αγώνες και τις 12 Σεπτεμβρίου όταν είχαν ηττηθεί με 3-1 από τη Λοριάν. Η πορεία της είναι καλή, από την άλλη πλευρά όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι δεν σκόραρε για τρίτο σερί επίσημο ματς, αφού θα συμπεριλάβουμε στα δύο του πρωταθλήματος και αυτό του Λιγκ Καπ στον αποκλεισμό της από την Τουρ. Το κλίμα πάντως παραμένει καλό με την Ανζέ να βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας έχοντας συμπληρωθεί το 1/3 του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά Νέα: Πολύ σημαντική είναι για την Ανζέ για ακόμη μία φορά η απουσία του επιθετικού Ντορέ, ο οποίος έχει εννέα συμμετοχές στο πρωτάθλημα και παρότι δεν έχει σκοράρει είναι ένα πολύτιμο κομμάτι στο παζλ του Στεφάν Μουλέν. Από εκεί και πέρα απών είναι και πάλι ο αναπληρωματικός αμυντικός Μοσνί που δεν έχει ακόμη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ο αναπληρωματικός αμυντικός Μπουκά – Μουτού και ο βασικότατος κεντρικός αμυντικός Τομάς, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Μπιτέλ – Μανσό, Τραορέ, Ανγκουλά, Αντρέου – Ν’ Ντόι, Σάις, Μανγκανί – Κετκεοφομφόνε, Σουνού, Καμαρά

Διαβάστε την ανάλυση του Zahir και δείτε το σημείο που προτείνει για την αποψινή αναμέτρηση

Exit mobile version