Μπάγερν «δαγκωτό» και… Ολυμπιακός

Η Μπάγερν αντιμετωπίζει την Αρσεναλ και… παίρνει μαζί της στο δεύτερο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ τον Ολυμπιακό…

Μπάγερν – Άρσεναλ

Ημ/νία: 4/11 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1998

Γήπεδο: Allianz Arena (75.000)

Απόσταση: 1.135 χλμ.

Διαιτητής: Ρόκι (Ιταλία)

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sports 3 HD

Καιρός: 8oC Αίθριος

Μπάγερν

Ένα ρεκόρ έσπασε και ένα ρεκόρ… δεν έσπασε η Μπάγερν το περασμένο διάστημα. Ηττήθηκε από την Άρσεναλ με 2-0, στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων και αμέσως μετά είχε παιχνίδι στο πρωτάθλημα, με το 4-0 κόντρα στην Κολωνία να γράφει την 1000η νίκη των Βαυαρών στην Μπουντεσλίγκα (η ομάδα με τις περισσότερες νίκες). Μεσοβδόμαδα επικράτησε της Βόλφσμπουργκ (1-3) για το θεσμό του κυπέλλου, αλλά την Παρασκευή “στραβοπάτησε” και έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Άιντραχτ. Έτσι δεν κατάφερε να ισοφαρίσει το ρεκόρ της Τότεναμ, αυτό των 11 σερί νικών σε ξεκίνημα πρωταθλήματος (μιλώντας πάντα για τα θεωρητικά, “μεγάλα” πρωταθλήματα). Πρώτη στη Γερμανία, θέλει απόψε τη νίκη για να αρχίζει να “καθαρίζει” την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αγωνιστικά Νέα: Τα καλά νέα των ημερών έχουν να κάνουν με τον Άριεν Ρόμπεν, καθώς ο Ολλανδός εξτρέμ επέστρεψε και είναι σε πολύ καλή κατάσταση (σκόραρε κόντρα στην Κολωνία). Αντιθέτως ο Ριμπερί επέστρεψε, αλλά τραυματίστηκε και θα μείνει εκ νέου εκτός. Πλην του Γάλλου, εκτός παραμένουν οι Γκέτσε (τραυματίστηκε πρόσφατα) και Ρόντε (εκτός από την αρχή της σεζόν), ενώ ακόμα δεν έχει αναρρώσει πλήρως ο Μπαντστούμπεργκ. Αμφίβολος και ο Μπερνάτ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Νόιερ – Λαμ, Μαρτίνεζ, Μπόατενγκ, Αλάμπα – Αλόνσο, Βιντάλ – Ρόμπεν, Μίλερ, Κόστα – Λεβαντόφσκι

Παιχνίδι χωρίς (;) μεγάλο κίνητρο για καμία από τις 2. Ο Betover7 αναλύει την αναμέτρηση.

Προγνωστικά στοιχήματος και για τις 8 αποψινές αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Exit mobile version